Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Kan VeChain spoedig het $0,10 niveau doorbreken?

De VeChain-prijs vertoont tekenen van voortzetting van zijn sterke momentum nu VET de bovenkant van een technisch patroon nadert.


VeChain koers kan stijgen tot $0,11

De VeChain-prijs is de afgelopen week met meer dan 40% gestegen en schommelt nu rond de $0,080 en de $0,089. Interessant is dat deze zone samenvalt met het 100% Fibonacci-retracementlevel. Het doorbreken ervan zou de koers met nog eens 28% kunnen laten stijging.

Vanaf eind december 2020 is de VET-prijs constant gestegen en heeft het higher highs en higher lows op de grafiek gezet. Hierdoor is een rising channel patroon ontstaan.

De meest recente aanraking van de onderste lijn van dit patroon was te zien op 28 februari. Sinds dit punt is de VET koers met 145% gestegen tot boven de $0,08. het lijkt nu dan ook mogelijk dat VeChain de bovenkant van het patroon gaat testen, wat rond de $0,11 ligt. Dat zou betekenen dat de koers dus met nog eens 28% zal stijgen.

Wel zou er nog weerstand kunnen liggen rond de $0,10. Als dit psychologische niveau en vervolgens de bovenkant van de rising channel doorbroken wordt, is de kans groot dat VeChain zijn klim voort zet.

VET / USDT 1-daagse grafiek
VET/USDT dag grafiek – Bron: FXstreet / Tradingview

Aan de andere kant zou het een slecht teken zijn als de koers terugzakt tot onder het fib 0,786 niveau die rond de $0,069 ligt. In een dergelijk scenario kan de prijs verder dalen tot het fib 0,618 niveau van $0,059.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten