Bitcoin

Keiser: ‘Bitcoin (BTC) zal Stijgen naar $28k’

De Bitcoin prijsstijging, die de koers heeft laten stijgen tot boven de $11.000, is voorbestemd om door te gaan en een nieuw recordhoogte te bereiken. Bitcoin zal niet stoppen totdat het de $28.000 heeft bereikt, vertelt analist Max Keiser.

In een reeks van tweets voorspelde de analist dat de Bitcoin koers zal stijgen naar $28.000, dan een correctie zal zien en vervolgens door zal stijgen richting de $100.000.


Max Keiser VS Peter Schiff

Keiser maakte de voorspelling toen Bitcoin tijdens een dag vol verrassingen de $11.200 overschreed. Zoals Newsbit meldde, begon de Bitcoin koers met stijgen toen de $10.500 weerstand werd doorbroken.

Keiser staat bekend om zijn optimisme omtrent BTC en andere cryptocurrencies. De analist deelde dan ook een sneer uit naar de goud-fanaat Peter Schiff. Keiser vertelde dat Peter Schiff waarschijnlijk spijt had dat hij voor goud gekozen heeft en dat hij daarom BTC blijft bashen.

Ondanks dat de twee analisten het dus duidelijk niet met elkaar eens zijn, presteren beide activa uitermate goed. Goud zag haar koers namelijk recent tot boven de $1.900 stijgen.


Investeerders stappen naar Bitcoin en Goud

Het is goed te verklaren waarom ‘safe have assets’ zoals goud en Bitcoin goed presteren. De Amerikaanse dollar wordt namelijk steeds zwakker en mensen zijn bang voor inflatie.

Opnieuw is er een gigantische stimuleringsinjectie aangekondigd door de Federal Reserve. Er word dust nog meer geld bijgedrukt en dit in combinatie met de geopolitieke spanningen veroorzaakt onrust bij traditionele investeerders. We zien daarom dat steeds meer van deze investeerders toevlucht nemen in goud en Bitcoin.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $10.750. Het is voor nu zeer belangrijk dat BTC ondersteuning vindt boven de $10.500. Als BTC dit niveau vast blijft houden kan het weleens heel interessant worden.

 

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers zakt naar $63.000 door teleurstellend inflatierapport uit de VS
Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Ontdek waarom de cryptomarkt vandaag een dip ervaart. Leer over de oorzaken, waaronder geopolitieke spanningen, economische onrust en belastingverhogingen in de VS.

Iconisch “Buy Bitcoin”-bordje verkocht voor ruim 1 miljoen dollar
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?