Cardano, ada
Cardano

Lancering Hydra protocol voor Cardano netwerk binnenkort verwacht

Charles Hoskinson, de oprichter van het Cardano (ADA) netwerk, heeft de aankomende lancering van de Hydra-update aangekondigd in een recente post op X.

In zijn bericht vroeg Hoskinson aan zijn volgers: “Ben je klaar voor Hydra bij Rare Evo?” De release van L2 Hydra wordt met grote verwachting tegemoet gezien, aangezien het aanzienlijke verbeteringen voor het netwerk kan brengen.

De Rare Evo blockchain- en crypto-conferentie, die plaatsvindt van 15-17 augustus in Las Vegas, Nevada, zal diverse sprekers verwelkomen. Onder hen is Måke Bruset, de projectmanager van Hydra. Bruset zal naar verwachting tijdens het evenement meer details onthullen over de aanstaande lancering van het Hydra-protocol.

De potentie van Hydra

Hydra is een cruciaal onderdeel van Cardano’s strategie om de netwerkprestaties te verbeteren. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van state channels, genaamd Hydra Heads. Deze kanalen maken off-chain transactieverwerking mogelijk, terwijl de beveiligingsmaatregelen van de hoofd Cardano blockchain behouden blijven.

Hydra Heads is het eerste protocol dat binnen de Hydra-familie wordt gelanceerd en vormt de basis voor meer geavanceerde implementaties. Het mechanisme van Hydra Head houdt in dat deelnemers van het protocol beginnen met een specifieke on-chain transactie die een bepaalde hoeveelheid fondsen vergrendelt en de initiële staat van de Head instelt. Off-chain transacties kunnen vrijwel onmiddellijk worden uitgevoerd tegen aanzienlijk lagere kosten.

Elke Hydra Head kan theoretisch ongeveer 1.000 transacties per seconde (TPS) verwerken. Met meerdere Heads kan de totale capaciteit van het netwerk horizontaal worden geschaald.

Koersverwachtingen ADA

De ADA-token van Cardano presteert al tijden zeer matig, wat heeft geleid tot het inhalen van het project door andere cryptocurrencies. Toch voorspelt crypto-analist SpartaBTC een mogelijke koersstijging naar $9,50.

SpartaBTC baseert zijn voorspelling op een ‘falling wedge’-patroon, een bullish technische formatie die vaak een prijsstijging aankondigt. Het eerste doel is $1,96, een stijging van 650%, met een ambitieus doel van $9,50, wat neerkomt op een stijging van meer dan 2.250%.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Cardano nieuws

Cardano (ADA) nadert top 10 na koersstijging door toenemende whale-activiteit
Cardano-oprichter Charles Hoskinson ontmoet Argentijnse president Javier Milei om de toekomst van cryptocurrency te bespreken
Cardano lanceert innovatief protocol om Solana’s transactiesnelheid te evenaren
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins