Newsbit

Ripple (XRP)

Mede-oprichter Ripple, Chris Larsen, volledig hersteld van COVID-19

Ripple (XRP)

De mede-oprichter en tevens uitvoerend voorzitter van Ripple, Chris Larsen, is volledig hersteld van het COVID-19-virus.


Twitter

Dit liet hij weten in een Tweet op het sociale netwerk van Twitter op 2 april 2020. In deze Tweet bedankt Larsen iedereen die aan de frontlinie tegen het virus werken. Ook riep hij al herstelde patiënten op om bloed te doneren voor gebruik bij antilichaam transplantaties.

Het was niet publiekelijk bekend dat Larsen slachtoffer was geworden van het COVID-19-virus. Dit werd door een groot gedeelte van de crypto-community pas ontdekt toen hij de tweet had geplaatst, inclusief foto van hemzelf met een gezichtsmasker en een duim omhoog.


Anderen aanmoedigen

Alhoewel Larsen nu volledig hersteld is van het virus, wil hij nu graag anderen die al van het virus zijn hersteld aanmoedigen om bloed te doneren. Dit bloed bevat namelijk antilichamen. Deze antilichamen kunnen vervolgens zeer zieke patiënten helpen het virus te bestrijden, nog voordat zij zelf de antistoffen hebben kunnen produceren.

Larsen was tot november 2016 de CEO van Ripple. Alhoewel hij nu dus al ruime tijd officieel is afgetreden, heeft hij nog wel een taak binnen het bedrijf. Zo is hij nu voorzitter van de raad van bestuur van Ripple.

Larsen heeft een enorme hoeveelheid aan Ripple-aandelen. Naar verluidt zou hij, mocht hij het tijdens de bull-run in 2017 allemaal hebben verkocht, de rijkste man ter wereld geweest. Veel van Larsen’s en zijn vrouw hun tijd en geld gaat richting liefdadigheidsinspanningen.

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top