Ripple Nieuws

Er zijn meer dan 580 miljoen XRP verplaatst de afgelopen 24 uur

De afgelopen 24 uur werd er meer dan 580 miljoen XRP verplaatst tussen Ripple, exchanges en onbekende wallets.

Opvallend veel overboekingen

Er worden nog steeds grote hoeveelheden XRP overgedragen tussen Ripple, onbekende whales en populaire cryptocurrency exchanges. In de afgelopen 24 uur onthulde cryptocurrency whale tracking service Whale Alert dat er 581.357.954 XRP werd verplaatst onder Ripple-whales. Tegen de huidige wisselkoers gaat het dus om 221,8 miljoen dollar.

Eerder vandaag werd er 50 miljoen XRP ter waarde van ongeveer 18,74 miljoen dollar verplaatst van Ripple naar een onbekende wallet.

Whale Alert observeerde de beweging van 35 miljoen XRP tokens ter waarde van circa $13,26 miljoen, van een adres op de Bittrex exchange naar een onbekende wallet.

Ripple’s On-Demand Liquidity partner Bitstamp was betrokken bij de laatste ronde van grote XRP verplaatsingen. Daarnaast werden er 39.724.954 XRP tokens ter waarde van ongeveer $15,2 miljoen overgeboekt van Bitstamp naar een onbekend wallet.

In een soortgelijke ontwikkeling werden er 26,6 miljoen XRP overgedragen van een andere Ripple’s On-Demand Liquidity partner, Bitso, naar een onbekende wallet. Op het moment van de transactie waren de XRP-munten $10,29 miljoen waard. In een omgekeerde transactie werden er 30 miljoen XRP-munten verplaatst van een onbekende wallet naar Bitso.

Enorme XRP transacties

Verder maakte een anonieme whale ook een flink bedrag over naar een Bitstamp-adres. Het gaat om een waarde van 13,41 miljoen dollar, wat ongeveer gelijk is aan 35 miljoen XRP tokens.

Even later werden er maar liefst 150 miljoen XRP tokens van de ene onbekende wallet naar de andere gestuurd. Een uur later traceerde Whale Alert ook de verplaatsing van 150 miljoen XRP naar een onbekende wallet van FTX.

Als laatste werd er totaal van 30.033.000 XRP verplaatst van de Bitstamp exchange naar FTX en 35 miljoen XRP van een onbekende wallet naar Bitstamp. Er hebben vandaag dus enorme XRP transacties plaatsgevonden. Of dit te maken heeft met de naderende ontknoping van de rechtszaak en een hernieuwd bullish sentiment is niet duidelijk.

Ripple nieuws

Zal juridische overwinning van Ripple de XRP koers laten ontploffen? Zal juridische overwinning van Ripple de XRP koers laten ontploffen?
Ripple haalt voor eerste keer in jaren geen 1 miljard XRP uit Escrow Ripple haalt voor eerste keer in jaren geen 1 miljard XRP uit Escrow
Experts van mening dat SEC e-mails Ripple niet verder gaan helpen Experts van mening dat SEC e-mails Ripple niet verder gaan helpen
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten