The Sandbox on Smartphone
Blockchain

Metaverse-project The Sandbox ontgrendelt $133 miljoen aan tokens

Het Metaverse-platform genaamd ‘The Sandbox’ heeft in totaal 332 miljoen SAND-tokens vrijgegeven. Dit komt neer op ongeveer 16% van het momenteel in omloop zijnde aanbod van dit digitale actief. Op het moment van vrijgave hebben deze tokens een geschatte waarde van ongeveer $133 miljoen.

Token Unlocks

Op 14 augustus werd de geplande voortzetting van tokenontgrendeling binnen The Sandbox uitgevoerd. Volgens de tracker voor het vrijgeven van tokens genaamd “Token Unlocks”, werden in totaal meer dan 300 miljoen tokens ontgrendeld.

Van deze ontgrendelde tokens werden 71 miljoen toegewezen aan het team van The Sandbox, 37,5 miljoen aan adviseurs, 96,8 miljoen aan de bedrijfsreserve, 24 miljoen aan strategische kopers in de verkoop, en bijna 103 miljoen aan deelnemers in de seedsale. Alle houders van deze tokens hebben nu de mogelijkheid om ze te verhandelen op de open markt.

Tokenprijs na ontgrendeling

Normaliter heeft een token-ontgrendeling een negatieve invloed op de prijzen van digitale activa, omdat het de liquiditeit beïnvloedt door deze op de open markt te brengen. De SAND-token heeft de afgelopen 30 dagen voorafgaand aan de ontgrendeling een dalende trend laten zien.

Op 15 juli bewoog de token zich rond de $0,45. Sindsdien is de prijs gedaald naar $0,39 op het moment van deze tekst. Volgens CoinGecko, een website voor cryptomuntinformatie, bedraagt het 24-uurs handelsvolume van SAND momenteel $106 miljoen.

Wanneer is de volgende reeks gepland?

Op 14 februari 2024 staat de volgende reeks van SAND-token ontgrendelingen gepland. Op dat moment zullen ongeveer 205 miljoen tokens worden vrijgegeven en toegewezen aan het team, de bedrijfsreserve en adviseurs.

Tegelijkertijd heeft The Sandbox consequent nieuwe spelers aangetrokken binnen het metaverse. Op 28 juli heeft het bedrijf samengewerkt met het British Museum om artefacten uit de museumcollectie toegankelijker te maken voor het publiek. Deze samenwerking stelt spelers van The Sandbox in staat om meer te leren over geschiedenis, kunst en cultuur via het museum.

Blockchain nieuws

Vitalik Buterin ziet waardevolle nieuwe toepassing voor blockchain-technologie
Coolio’s ‘Gangsta’s Paradise’ viert 30-jarig jubileum in de Metaverse
Nicolas Bonta treedt terug uit bestuur van Bitfarms te midden van overnamepoging
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?