microsoft
Bitcoin

Microsoft heeft geen plannen om in Bitcoin te stappen

Microsoft, het op een na grootste bedrijf van Amerika, heeft geen kortetermijnplannen om Bitcoin op de balans te plaatsen, zo vertelt de president van het bedrijf genaamd Brad Smith.


Microsoft heeft nog geen plannen om BTC te kopen

In een interview van de CNN, die gehouden werd op 16 februari, liet Smith nog doorschemeren dat Microsoft nog steeds van gedachten zou kunnen veranderen en wel in Bitcoin zou gaan investeren. Echter, op de vraag of Microsoft plannen heeft om crypto op zijn balans te zetten zei de president van Microsoft dat hij niet op de hoogte is van dergelijke discussies:

“Ik heb geen nieuw gesprek over Bitcoin gehoord. Maar laat me gewoon zeggen dat als we ons investeringsbeleid voor Bitcoin wijzigen, dat, jij de eerste of in ieder geval de tweede bent die het weet. “


Bitcoin nu op 5 na grootste activa

De Bitcoin prijs blijft razendsnel stijgen. De marktkapitalisatie van de digitale munt heeft daarom nu al enkele van Amerika’s grootste bedrijven ingehaald qua marktwaarde. Zo overtrof Bitcoin een week geleden de marktwaarde van Tesla van $808 miljard.

Bitcoin haalt Tencent in – Bron: AssetDash

Vandaag, nadat BTC de $51k wist te doorbreken ligt de totale marktwaarde van Bitcoin rond de $954 miljard. Daarmee heeft het Tencent ingehaald en is Bitcoin nu de op 5 na waardevolste activa ter wereld. Toch zal het nog wel even duren voordat het Microsoft inhaalt. Het bedrijf heeft namelijk een waarde van $1,8 miljard.

Bitcoin nieuws

Nieuwe Bitcoin ETFs kochten al voor $35 miljard aan BTC
Stevent de Bitcoin koers af op een recordhoogte van $180.000?
MicroStrategy koers veel te hoog ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?