Litecoin,, Trending

Mike Novogratz: “Verkoop Litecoin, Koop Bitcoin”

Mike Novogratz, eigenaar van Galaxy Digital, vertelt dat de prijsstijging die Litecoin heeft meegemaakt onbegrijpelijk is. Hij is van mening dat LTC enorm overschat wordt.


“Litecoin (LTC) wordt enorm overschat”

Mike Novogratz laat zich dus sterk uit over de op 3 na grootste cryptocurrency ter wereld. De opmerking volgt na een enorme opmars van Litecoin, waarin het haar hoogste prijs sinds juni 2018 bereikte.

Op Twitter zegt hij het volgende:

“Goud heeft een marktkapitalisatie van $ 8.5 biljoen. Zilver heeft een marktwaarde van $ 15 miljard. Dat is 0.17%. BTC heeft een marktwaarde van $90 miljard. LTC is $ 5,7 miljard waard, wat 6,4% is van Bitcoin. Zilver is op zijn minst bruikbaar voor industriële productie. Litecoin is een slechts een veredeld testnet voor BTC. Ik krijg snap niks van deze prijsstijging. Verkoop Litecoin en koop Bitcoin.”

De eigenaar van Litecoin, Charlie Lee, noemt Bitcoin digitaal goud en Litecoin digitaal zilver. Mike Novogratz gebruikt deze vergelijking nu dus om aan te geven dat LTC overhyped is.


Significant overwaardeerd

Het is niet de eerste keer dat iemand schrijft dat Litecoin overgewaardeerd wordt. In september vorig jaar publiceerde Jain een blogpost met de titel: “Debunking Market Narratives: Litecoin Edition”. Hierin werd geschreven dat de meeste voor argumenten die werden gebruikt om Litecoin te verdedigen niet allemaal lijken te kloppen. Ook hier werd geschreven dat Litecoin ‘significant overgewaardeerd’ wordt.

Ondanks dat sommige bekende personen de munt overgewaardeerd noemen presteert de munt enorm goed. De afgelopen week heeft LTC een prijsstijging doorgemaakt van zo’n 44 procent.


Verkoop je Litecoin met de beste prijs

Ben jij overtuigd geraakt van de mening van Mike Novogratz en wil je af van je Litecoin? Bekijk dan altijd eerst waar je de beste prijs krijgt voor je LTC. Newsbit raadt aan om gebruik te maken van Bitvavo. Deze exchange biedt veruit de beste deals.