Bitcoin

Millennials zullen de acceptatie van Bitcoin stimuleren

Millennials, een generatie die wordt geteisterd door studieschulden, lage lonen en een gebrek aan spaargeld, kunnen de financiële wereld veranderen met behulp van de Bitcoin. Dit blijkt uit een paneldiscussie die plaatsvond op de BlockShow conferentie.


Millenials zullen acceptatie van Bitcoin versterken

Dit was de belangrijkste conclusie die Aya Kantorovich van FalconX, Zac Prince van BlockFi en Michael Sonnenshein van Grayscale trokken. Het panel verdiepte zich in de impact van millennials op de toekomst van digitale middelen.

Tijdens de discussie identificeerde Prince drie belangrijke trends op het gebied van Bitcoin acceptatie die onlosmakelijk verbonden zijn met millennials en jongere investeerders. Dit zijn namelijk: de voortdurende vermogensoverdracht van babyboomers naar jongeren via erfenissen, de groei van alternatieve activa en de verschuivende voorkeur voor alles wat digitaal is.

Volgens de CEO van BlockFi is het slechts een kwestie van tijd voordat grote financiële instellingen crypto volledig gaan accepteren en ook gaan aanbieden aan het publiek. En ook Aya Kantorovich merkt op dat er een duidelijke indicator is van groeiende acceptatie bij de consument.

Tot slot merkte Michael Sonnenshein, de algemeen directeur van Grayscale, op dat er een belangrijke verschuiving plaatsvindt in de manier waarop jongere generaties kijken naar de financiële wereld. Deze nieuwe generatie zal ervoor zorgen dat digitale valuta’s steeds groter worden en dat zal de wereld gaan veranderen.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op de Bybit.


Ethereum wordt steeds populairder

Hoewel steeds meer investeerders dus geloven dat het een verstandige beslissing is om te diversifiëren naar crypto, wordt diversificatie binnen crypto ook steeds belangrijker.

Beleggers beginnen verder te kijken dan Bitcoin. Dit zorgt ervoor dat bekende altcoins als Ethereum en Litecoin steeds populairder worden bij beleggers, merkt Sonnenshein op.

Eerder deze week kwam er al naar buiten dat Grayscale een zeer hoge institutionele interesse in Ethereum heeft gezien de afgelopen maanden.

 

Bitcoin nieuws

Bekende crypto-analist PlanB verwacht dat Bitcoin in 2028 een half miljoen dollar bereikt
JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Goed nieuws voor Bitcoin: Aantal dollars stijgt voor het eerst sinds november 2022
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?