Bitcoin investeerder
Bitcoin

Mysterieuze crypto investeerder ‘Mr. 100’ koopt opnieuw voor miljoenen aan Bitcoin

Mr. 100, een anoniem en breed gevolgd Bitcoin-adres, heeft recentelijk een grote aankoop van bitcoins gedaan. Deze transactie omvatte de aankoop van 4.100 BTC voor een totaalbedrag van $238 miljoen, op het moment dat de munt daalde naar $58.000 per stuk.

Volgens gegevens van Bitinfocharts is dit de eerste keer dat de wallet bitcoins heeft gekocht sinds de recente halving van Bitcoin.

Analisten houden het adres van Mr. 100 nauwlettend in de gaten vanwege de kenmerkende transacties, waarbij vaak precies 100 BTC wordt gekocht. Deze nieuwste aankoop is des te opmerkelijker omdat het adres sinds 19 april — slechts een dag voor de halving — geen activiteit meer had vertoond.

Voorafgaand aan deze periode van stilte was Mr. 100 bekend binnen de Bitcoin-community voor zijn strategie om dagelijks 100 BTC te kopen, een patroon dat begon op 14 februari.

Mr. 100 bezit $3,85 miljard BTC

De hernieuwde activiteit van Mr. 100 heeft de aandacht van de crypto-community getrokken. Sommige crypto analisten interpreteren dit als een potentieel signaal dat de Bitcoin-prijs aan de vooravond van een stijging staat.

Met een bezit van ongeveer 61.150 BTC is Mr. 100’s wallet nu de twaalfde grootste in de Bitcoin-markt, met een geschatte waarde van meer dan $3,85 miljard.

$24 miljoen winst op aankoop

Mr. 100 heeft recentelijk een aanzienlijke winst geboekt door zijn Bitcoins te kopen op een koers van $58.000, dicht bij de lokale bodem. Sinds deze aankoop is de waarde van Bitcoin gestegen met bijna 10%, naar de huidige prijs van $63.700.

Deze prijsstijging heeft Mr. 100 een winst van bijna $24 miljoen opgeleverd uit slechts één transactie. Over zijn totale portfolio heeft hij nu een geschatte winst van meer dan $1,4 miljard.

Wie de eigenaar is van de wallet is nog altijd niet helemaal duidelijk, in het verleden werd het adres wel eens gelinkt aan verschillende crypto exchanges maar hard bewijs blijft uit.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Volgens deze indicatoren is de Bitcoin bullrun pas net begonnen
Om zilver in te halen moet Bitcoin naar $93.000 stijgen
Bitcoin koers beleeft sterke week, crypto analist voorspelt meer vuurwerk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten