Blockchain Nieuws

NBA Team Portland Trail Blazers gaat crypto-logo komende vijf jaar dragen

De Portland Trail Blazers is een professioneel Amerikaans basketbalteam dat tevens deelneemt aan de National Basketball Association (NBA). Zij stappen nu de crypto-industrie in met een nieuw partnerschap.


StormX-logo op team-tenues

Dit heeft het NBA-team bekend gemaakt via een publicatie op NBA.com, de officiële website van de basketbalcompetitie. Uit deze publicatie is bekend geworden dat de Portland Trail Blazers een partnerschap aangegaan is met StormX, een bekend blockchain-bedrijf die gebruikers in staat stelt om crypto gerelateerde beloningen te verdienen door microtaken te voltooien of online te winkelen bij wereldwijde aangesloten partnerwinkels.

Als onderdeel van de samenwerking zal het logo van StormX op de team-tenues komen te staan, te beginnen in het seizoen 2021-2022. Alhoewel het exacte bedrag niet bekend geworden is, zou de deal 8 cijfers kennen. Volgens een aantal experts op het gebied van sponsoring zijn de deals voor jerseypatches gemiddeld zo’n $ 10 miljoen per jaar.

Hiernaast zullen StormX en de Trail Blazers ook nog een reeks NFT’s lanceren die gebaseerd zullen zijn op de Gameday Poster Series. Dit is een serie met unieke ontwerpen gemaakt door lokale artiesten voor het team uit Portland. Verwacht wordt dat de NFT’s later in juli uitgerold worden.


Motivatie rondom cryptocurrency

De CEO van het NBA-team, Chris McGowan, gaf aan dat de samenwerking met StormX zal gaan helpen om “Rip City op te leiden en tevens te motiveren rondom cryptocurrency én om crypto-cashback te verdienen”.

StormX is een blockchain-bedrijf dat in Seattle opgericht is met als missie om de financiële onafhankelijkheid te vergroten. Hierom maakt het platform van het bedrijf het mogelijk om crypto-cashback te verdienen bij meer dan 800 winkels in meer dan 170 landen via een eenvoudig te installeren internetbrowserextensie.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten