crypto stijgt
Altcoin

Nederlandse crypto analist: Altcoins klaar voor grote run

De Nederlandse analist Michaël van de Poppe denkt dat altcoins klaar zijn voor hun “grote run.” Daarmee geeft hij uiteraard aan dat hij extreem bullish is over altcoins. Dat moet ook wel, want enige tijd geleden verkocht hij al zijn Bitcoin voor altcoins.

Veel momentum voor altcoins?

“De altcoins zijn klaar voor hun opwaartse run. Ik denk dat we veel momentum te zien krijgen van eind juni tot september – oktober”, aldus de analist.

Overigens is hij op dit moment ook positief over Bitcoin, waar hij signalen van opwaarts momentum ziet. Als de grootste crypto van de markt zich rond de koers van $70.000 kan handhaven, dan verwacht hij op korte termijn een nieuwe all-time high.

“Het opwaartse momentum van Bitcoin blijft kopen. $70.000 is naar de bovenkant gebroken, waarmee het nu een belangrijk steunniveau is geworden om door te zetten richting een all-time high”, aldus Van de Poppe.

Naast Bitcoin is Van de Poppe ook positief over Ethereum. Hij wacht met name op de Spot Ethereum ETFs, die binnenkort op de markt zouden moeten komen. Deze zijn recent immers goedgekeurd door de Securities and Exchange Commission (SEC) in Amerika.

Bullish over Polkadot

Ook is Van de Poppe bullish over layer-2 oplossing Polkadot (DOT). De analist zegt dat er “nog altijd tijd is” om deze munt te accumuleren, terwijl de koers langzaam oploopt.

Van de Poppe is in ieder geval positief over de manier waarop het ecosysteem van Polkadot zich ontwikkelt. Ze focussen zich volgens hem op Real World Assets (RWA tokens).

Dat zijn tokens die een asset uit de “echte wereld” vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld een token die een obligatie of een kunstobject uit de fysieke wereld vertegenwoordigt.

Uiteindelijk verwacht Van de Poppe dat de DOT koers met bijna $10 kan stijgen vanaf de huidige koers van $7,28.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Telegram-oprichter Pavel Durov doorbreekt stilte na arrestatie
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde
De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?