NFT Nieuws

NFT Nieuws

NFT-marktplaats GameStop gaat in twee dagen Coinbase NFT voorbij

De nieuwe op Ethereum gebaseerde NFT-marktplaats van Gamestop is een kleine 48 uur in beta en draait al hogere volumes dan Coinbase NFT. Wat die prestatie extra bijzonder maakt is dat GameStop nog niet eens is begonnen met het aanbieden van Gaming-NFTs, wat de focus van de marktplaats moet worden.

GameStop is razend populair

Ondanks dat het platform nog in de beta-fase zit heeft het na 48 uur al tweemaal zoveel volume gedraaid als Coinbase NFT, dat sinds mei open is. Vanaf de lancering op maandag heeft GameStop NFT voor meer dan 3.167 Ethereum aan transacties verwerkt. Daarmee is de marktplaats goed voor een handelsvolume van 3,5 miljoen dollar. In dat totaal is echter alleen het volume van de top 50 collecties meegenomen.

De kans is dus aanwezig dat het totale handelsvolume op GameStop NFT nog een stuk hoger ligt. Coinbase NFT moet zicht wat dat betreft schamen. Sinds mei heeft het de marktplaats van het miljardenbedrijf een handelsvolume van 1.704 Ethereum gegenereerd. In vergelijking met het grote OpenSea heeft GameStop echter nog behoorlijk wat stappen te zetten.

OpenSea blijft de baas

Alleen op woensdag 13 juli genereerde OpenSea al voor 16 miljoen dollar aan volume op de marktplaats. Daarbij verbleken de cijfers van GameStop nog, maar we moeten niet vergeten dat ze letterlijk pas net begonnen zijn. Het feit dat het bedrijf er in 48 uur al in is geslaagd om Coinbase voorbij te streven is een prestatie op zich. Zeker in een markt die op dit moment niet in hun voordeel is.

Sinds de lancering van de NFT-marktplaats is het aandeel GameStop met 10 procent gestegen. Het aandeel sloot de woensdag af op 141,28 dollar. Daarmee noteert het beruchte meme-aandeel echter nog altijd een daling van 26 procent ten opzichte van 12 maanden geleden. De eerlijkheid gebied ons te zeggen dat het daarmee wel “beter” heeft gepresteerd dan de cryptomarkt.

NFT nieuws

OpenSea verandert op verzoek van gebruikers beleid rondom gestolen NFTs OpenSea verandert op verzoek van gebruikers beleid rondom gestolen NFTs
Voetbalclub Arsenal ontvangt tweede waarschuwing van ASA Voetbalclub Arsenal ontvangt tweede waarschuwing van ASA
Pre-order klanten van Samsung’s Galaxy Z Fold & Flip 4 krijgen NFT’s Pre-order klanten van Samsung’s Galaxy Z Fold & Flip 4 krijgen NFT’s
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten