shiba inu, shib, shibarium
Shiba Inu

Nieuwe Shiba Inu game kan boost geven aan SHIB en BONE

Het team achter Shiba Inu (SHIB) heeft onlangs aangekondigd dat het spel Shiba Eternity volledig geïntegreerd zal worden met Shibarium, de Layer-2 (L2) oplossing van het ecosysteem. Naar verwachting zal deze game een enorme boost geven aan verschillende tokens, waaronder SHIB en Bone (BONE).

Wat is Shiba Eternity?

Shiba Eternity is een play-to-earn (P2E) spel, wat betekent dat spelers de mogelijkheid hebben om te verdienen terwijl ze spelen. BONE, de gas fee-token van Shibarium, zal worden gebruikt voor alle transacties binnen het spel.

Een deel van de gas fees zal worden gebruikt om SHIB tokens te verbranden, wat de totale voorraad van SHIB aanzienlijk kan verminderen als het spel veel gespeeld wordt. Bovendien zullen de kaarten in Shiba Eternity veranderen in non-fungible tokens (NFT’s), wat een extra dimensie aan het spel toevoegt.

Gesloten beta

Het spel bevindt zich voorlopig nog in een gesloten beta-fase. Dit betekent dat alleen bepaalde leden van de Shiba Inu community, zoals houders van LEASH tokens of specifieke NFT’s, toegang zullen krijgen.

Daarnaast ontvangen loyale spelers die overstappen van de Web2-versie van Shiba Eternity naar de Web3-versie een speciaal welkomstpakket als beloning. De beta-fase is bedoeld om vroege feedback te verzamelen en eventuele problemen op te lossen voordat het spel voor het grote publiek beschikbaar wordt gesteld.

Komt er een Shiba Inu ETF?

De bekende crypto YouTuber Altcoin Daily onthulde via X dat Coinbase Derivatives, een dochteronderneming van crypto exchange Coinbase, binnenkort gereguleerde futures contracten zal lanceren voor meerdere altcoins.

Coinbase Derivatives heeft toestemming gevraagd aan de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission (CFTC) voor deze contracten, die op 15 juli 2024 genoteerd zullen worden. Naast SHIB omvatten de futures contracten ook Stellar (XLM), Chainlink (LINK), Polkadot (DOT) en Avalanche (AVAX).

Volgens Altcoin Daily bieden deze gereguleerde futures contracten investeerders meer transparantie en veiligheid en kunnen ze de weg vrijmaken voor de introductie van spot exchange traded funds (ETFs) voor deze cryptocurrencies.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu: Wat september voor de koers kan betekenen
Shiba Inu komt deze week met een groot aantal belangrijke updates 
Shiba inu heeft grootse plannen, wil ‘DAO’ lanceren
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?