Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Nieuwe Shiba Inu whale heeft 171 miljard tokens gekocht

Grote investeerders lijken nog steeds te geloven in Shiba Inu, zelfs na een koersval van meer dan 40%.


Twee grote transacties

Na de grote crypto crash van gisteren, laten Shiba Inu-whales hun favoriete meme-token niet in de steek. Ze blijven zelfs extra SHIB tokens kopen, net als de nieuwe whale die onlangs 171 miljard SHIB heeft gekocht.

De eerste grote transactie verscheen een dag geleden op de blockchain toen de whale voor $6 miljoen aan SHIB-tokens kocht. De token handelde rond $0,000049 na een enorme crypto crash van gisteren.

Elf uur na de eerste aankoop besloot de whale om voor nog eens $2,3 miljoen aan Shiba Inu tokens te kopen. Dit voor een gemiddelde prijs van $0,000048.


Een groeiend aantal whales is een goed teken

Hoe meer whales bullish zijn, des te groter lijkt de kans dat de SHIB koers weer zal gaan stijgen. Nadat Shiba Inu de vorige ATH had bereikt, nam het aandeel whales op het netwerk licht af, wat leidde tot een enorme correctie van 45% in minder dan een week.

Met een toenemend aantal grote investeerders op de markt, zullen kleine handelaren niet langer de meerderheid van de markt uitmaken, en whales hebben – in tegenstelling tot kleine handelaren – de neiging om hun positie vast te houden totdat er nieuwe hoogtepunten komen.

Voor nu handelt SHIB op het nieuwe lokale dieptepunt van $0,0000479 na gisteren bijna 10% van zijn waarde te hebben verloren.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten