Metaverse Gaming
Blockchain

NPC Labs haalt $18 miljoen op om Web3-gaminglandschap te revolutioneren

NPC Labs heeft met succes $18 miljoen opgehaald in een financieringsronde onder leiding van Pantera Capital. Deze investering is bedoeld om het Web3-gaminglandschap te revolutioneren. Met deze ronde komt het totaal opgehaalde kapitaal van NPC Labs op $21 miljoen, inclusief een eerdere pre-seedronde van $3 miljoen.

Versnellen van groei van on-chain gaming

NPC Labs werd opgericht om de integratie en groei van on-chain gaming te versnellen. Het bedrijf speelt een sleutelrol in B3.fun, een gaming-ecosysteem dat opereert op het Layer 2 blockchain-netwerk van Coinbase, Base. De opgehaalde fondsen zullen worden gebruikt om het B3.fun-ecosysteem te verbeteren, waardoor het voor niet-Web3-gebruikers gemakkelijker wordt om cryptogames te ontdekken en ermee aan de slag te gaan. NPC Labs bouwt ontdekkingsportals zoals Basement.fun om dit proces te vergemakkelijken.

B3.fun creëert een horizontaal geschaald, microservices-achtig Layer 3-ecosysteem op Base, dat hoge transacties per seconde en gasloze transacties biedt.

“Onze missie is om de economische vrijheid voor gameontwikkelaars en spelers te herstellen”, aldus Daryl Xu, CEO van NPC Labs. Hij benadrukt de missie van het bedrijf om gameontwikkelaars en spelers te versterken door een eenvoudige en wrijvingsloze game-ervaring te bieden.

Uitdagingen aanpakken

NPC Labs hoopt de uitdagingen aan te pakken waarmee ontwikkelaars worden geconfronteerd in de huidige gamemarkt en het potentieel van blockchaintechnologie te benutten om meer controle en inkomstenmogelijkheden te bieden.

NPC Labs is opgericht door voormalige Coinbase-werknemers Daryl Xu, Viktoriya Hying en Sean Geng. Belangrijke investeerders uit deze fondsenwervingsronde zijn Makers Fund, Hashed, Collab+Currency, Sfermion, Mirana Ventures, Bitscale Capital en Mantle EcoFund.

Blockchain nieuws

2024: Doorbraakjaar voor de tokenisatie van real-world assets (RWA)
MrBeast beschuldigd van betrokkenheid bij crypto schandaal van $10 miljoen
Tibia introduceert eigen cryptocurrency en stapt Web3 in: Wat betekent dit voor spelers?
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy: Over 5 jaar zou je willen dat je meer Ripple (XRP) had gekocht
Cardano-oprichter is laaiend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk