Bitcoin koers stijgt
Bitcoin

Crypto analist voorspelt Bitcoin koers van $803.034

On-chain analist James Check zegt dat Bitcoin vanaf zijn huidige niveau nog met 120% kan stijgen. Hij gelooft ook dat de market cap van Bitcoin in de toekomst op het niveau van die van goud komt. Daarmee zou een Bitcoin koers van 803.034 dollar in de boeken komen te staan.

Bitcoin naar $803.034

Die koers klinkt op dit moment behoorlijk onrealistisch (en dat is ook zo). Op het moment van schrijven klokt Bitcoin immers binnen op ongeveer 67.000 dollar en is de digitale munt mijlenver verwijderd van de marktwaarde van goud.

James Check ziet er echter wel muziek in. “Als we geloven dat Bitcoin competitief is met goud. Hoeveel goudbaren zijn er per Bitcoin? Dat is ongeveer 10,8 kilogram. Wat is dan het prijstarget voor Bitcoin? Dat is dus tenminste 10,8 kilogram goud, waardoor je uitkomt op 803.034 Amerikaanse dollars”, aldus de analist.

Wat deze bullmarkt betreft denkt Check dat het feestje nog niet voorbij is voor Bitcoin. “Als ik onder de motorkap kijk, dan ziet het er heel, heel erg gezond uit op dit moment”, zo gaat hij verder.

Hij claimt dat we nu het fundament leggen voor de volgende opwaartse koersbeweging van Bitcoin.

Bitcoin legt nu het fundament

James Check denkt dus dat Bitcoin nu het fundament legt voor het vervolg van de cyclus. “Dus eerlijk, het bereiken van de 100.000 dollar of meer is volgens mij een heel waarschijnlijk scenario. Ook het bereiken van een Bitcoin koers van 250.000 dollar of meer is niet onwaarschijnlijk.

Daarvoor zou ik de kansen op 30% leggen. Dat ligt dus binnen het mogelijke bereik van Bitcoin. Het zou mij heel erg verbazen als we voor de koers van 100.000 dollar al stoppen. Ik denk dat het 150.000 dollar gaat worden, omdat de totale omvang van Bitcoin op dat moment nog niet significant is op wereldwijde schaal.

Dan heb je ook nog die 10,8 kilogram aan goud en de goudkoers staat ook niet stil”, aldus een hele optimistische James Check.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin ETF’s zetten succes voort met meer dan $300 miljoen aan instromen
Duitsland voltooit $3 miljard Bitcoin-verkoop: positief nieuws voor BTC koers
Aantal crypto-gebruikers wereldwijd zal binnen twee jaar groeien tot 1 miljard
Meer nieuws

Meest gelezen

ChatGPT voorspelt: Zo hoog kan de XRP koers stijgen als Ripple de rechtszaak wint
Zware Amerikaanse recessie op komst – Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?
Waarom de Bitcoin koers de komende maanden hard zal gaan stijgen