Bitcoin prijs, Bitcoin
Bitcoin, Cardano

Oprichter Cardano: Bitcoin gaat naar $100.000

De oprichter van Cardano (ADA), genaamd Charles Hoskinson, vertelt dat hij verwacht dat de Bitcoin prijs spoedig weer boven de $10.000 dollar zal liggen. Ook vertelt hij dat hij verwacht dat de grootste cryptomunt ter wereld in de toekomst $100.000 zal bereiken.

In een tweet die op 22 november werd geplaatst, drong Hoskinson er bij de crypto community op aan dat Bitcoin meer is dan speculatie. Volgens hem is de afgelopen koers crash de schuld van de media die FUD verspreid en de markt manipuleert.


“Crypto is niet te stoppen”

Juist omdat de Bitcoin meer is dan slechts een speculatie, verwacht de oprichter van Cardano dat ‘s werelds grootste cryptocurrency in de toekomst meer winst gaat boeken. Hoskinson vertelt:

“De prijs van Bitcoin daalt? Vergeet iedereen: Na dat de FUD en manipulatie is verdwenen, hebben we nog steeds een wereldwijde beweging die de wereld gaat veranderen. We gaan spoedig weer een BTC prijs van boven de 10k zien en op lange termijn zelfs boven de 100k. Crypto is niet te stoppen. Crypto is de toekomst. ”


Wat heeft de crash veroorzaakt?

Newsbit meldde gisteren al dat Bitcoin en altcoins gisteren een enorme prijsdaling mee hebben gemaakt. Beter gezegd, de Bitcoin prijs dook zelfs kort onder de $7.000 dollar.

De Bitocin dominantie daarentegen is deze week gestegen naar 69 procent, wat betekent dat BTC opnieuw beter heeft gepresteerd dan andere cryptocurrencies tijdens deze desastreuze week.

In een eerder artikel omschrijft Newsbit de mogelijke redenen van de crash. Volgens sommige zat de crash er gewoon aan te komen TA technisch gezien. Volgens anderen komt het door het negatieve nieuws wat recentelijk naar buiten is gebracht. Zo heeft de Centrale Bank van China zijn zeer strenge beleid tegen crypto handel en crypto exchanges opgevoerd. Ook kwam er nieuws naar buiten dat een kantoor crypto exchange Binance binnengevallen was door de Chinese politie. Dit nieuws bleek later fake nieuws te zijn.

Bitcoin nieuws

Marathon Digital verhoogt Hashrate-doelstelling voor 2024
Jack Mallers: ‘Bitcoin koers op weg naar $1 miljoen’
Fondsbeheerder: ‘Hoge inflatie gaat Bitcoin naar $200.000 brengen’
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?