Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

Oprichters van Three Arrows Capital vluchten na faillissement

Het juridische team van Three Arrows Capital (3AC) beweert dat de oprichters van het bedrijf Singapore zijn ontvlucht.

Het faillisement van Three Arrows Capital

Het juridische team van het omstreden crypto-hedgefonds, Three Arrows Capital (3AC), heeft onlangs laten weten dat de oprichters van het bedrijf Singapore zijn ontvlucht.

Three Arrows Capital was zwaar getroffen door de recente crypto-crash. Three Arrows Capital moest daardoor een faillissement aanvragen om hun Amerikaanse bezittingen te beschermen tegen de schuldeisers in het land. Afgevaardigde hebben iets meer dan een week geleden de aanvraag ingediend bij een rechtbank in het zuidelijke district van New York.

De aanvraag van het faillissement maakte echter geen einde aan de ellende van het crypto-hedgefonds. Een rechtbank op de Britse eilanden gaf de opdracht om Three Arrow Capital te liquideren. Dit bevel kwam op hetzelfde moment dat Voyager Digital Three Arrows Capital aanklaagde wegens het niet betalen van 15.250 Bitcoin (BTC) en een USDC-lening van 350 miljoen.

Het gerechtelijk document vermeldt Su Zhu en Kelly Kaili Chen als schuldeisers van het bedrijf. Dit betekent dat ze op schema liggen om eerder te worden betaald dan anderen, wat gebruikelijk is bij startups in een vroeg stadium. Echter is de situatie verdacht, aangezien Three Arrows Capital al iets minder dan een decennium bestaat en tot voor kort zeer winstgevend was.

Nu de oprichters van 3AC Singapore zijn ontvlucht, is het vermoeden van investeerders, dat 3AC een onwettige operatie was, toegenomen. Three Arrows Capital beweerde ooit dat het ongeveer $10 miljard aan assets had onder beheer. Sommigen geloven dat de recente faillissementsaanvraag een dekmantel was voor het ontsnappingsplan van de oprichters.

Bitcoin nieuws

Bitcoin gaat nieuwe week in met hoogste weeksluiting sinds juni Bitcoin gaat nieuwe week in met hoogste weeksluiting sinds juni

Newsbit Gisteren 11:50 u leestijd 1 – 2 min

Inkomsten BTC-miners flink gestegen na recentelijk dieptepunt Inkomsten BTC-miners flink gestegen na recentelijk dieptepunt
BlackRock lanceert spot Bitcoin Private Trust BlackRock lanceert spot Bitcoin Private Trust
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten