Bitcoin koers stijgt, bull markt
Bitcoin

Crypto analist: Bitcoin is klaar voor parabolische prijsstijging

Crypto analist ‘Rekt Capital’ voorspelt dat Bitcoin aan een “parabolische stijging” kan beginnen als het de laatste twee fasen weet af te ronden. Op dit moment zit de digitale munt volgens de analist in een re-accumulatiefase, die wordt gevolgd door een pre-halving correctie.

We krijgen de komende twee weken dus nog een hoop volatiele koersactie als het aan Rekt Capital ligt.

De twee laatste fasen tot de parabolische stijging van Bitcoin

Volgens Rekt Capital zijn er dus twee fasen die Bitcoin nog doormoet voordat we aan een parabolische stijging kunnen beginnen.

“Deze twee fasen bieden grote kansen voor Bitcoin. Dit zijn de laatste tee momenten waarop het mogelijk is om goedkoop Bitcoin te kopen, voordat we aan een post-halving parabolische stijging naar nieuwe all-time highs beginnen”, aldus de analist.

In de bovenstaande grafiek toont hij het koersverloop in 2020 rond de halving en de analist verwacht dus een herhaling van zetten voor 2024.

Tijdens de re-accumulatiefase zal Bitcoin volgens de analist in een range van 10.000 dollar blijven handelen. “Met de laatste afwijzing op 70.000 dollar lijkt het erop alsof we de top van deze re-accumulatiefase al kennen.

De enige vraag is dan waar de bodem voor deze accumulatie-range ligt. We zagen een daling naar ongeveer 62.000 dollar die ons een idee gaf dat het rond de 60.000 dollar moet zijn”, zo spreekt de analist.

Wanneer begint de echte Bitcoin bullmarkt?

Wanneer de nieuwe parabolische stijgingen (de echte bullmarkt van Bitcoin) beginnen is nog niet helemaal duidelijk als we Rekt Capital mogen geloven.

Hij spreekt zelfs van “vele weken of zelfs maanden na de re-accumulatiefase.”

Op het moment van schrijven handelt de Bitcoin koers nog binnen de door hem besproken range van 60.000 tot 70.000 dollar. Weet echter dat Bitcoin allesbehalve een voorspelbaar beestje is.

Voor deze cyclus zagen we immers nog nooit een nieuwe all-time high voor de halving. We kunnen de koersgeschiedenis altijd gebruiken om een idee van de toekomst te krijgen, maar 1-op-1 hetzelfde verwachten is gevaarlijk.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin zit 42 dagen in ‘vervelingszone’ – wanneer komt de uitbraak?
Meeste crypto analisten zijn het eens, bull markt nog maar net begonnen
Bitcoin stijgt in 2024 5x harder dan S&P 500 en NASDAQ
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla
Altseason op komst? Crypto analisten verwachten vuurwerk
Nederlandse crypto analist: Bitcoin koers kopieert de bullmarkt van 2017