PayPal Logo
Blockchain

PayPal lanceert Cryptocurrencies Hub

PayPal, een welbekend platform voor online betalingen, heeft onlangs een nieuwe feature gelanceerd: de Cryptocurrencies Hub. Deze hub heeft als doel om het voor gebruikers makkelijker te maken om cryptocurrency-transacties uit te voeren, naast de introductie van hun eigen stablecoin, PayPal USD (PYUSD).

De Cryptocurrencies Hub van PayPal – Wat Houdt Het In?

Met de recent geïntroduceerde Cryptocurrencies Hub van PayPal hebben gebruikers nu de mogelijkheid om Bitcoin en andere cryptocurrencies op hun PayPal-rekeningen te bewaren en ermee te handelen. Deze hub gaat verder dan alleen opslag: gebruikers kunnen hier daadwerkelijk cryptocurrencies aanschaffen en verkopen, en wanneer ze hun cryptocurrencies verkopen, kunnen ze de opbrengst gebruiken om aankopen te doen via PayPal.

Hoe Functioneert Het?

Een intrigerend kenmerk van deze hub is dat gebruikers de mogelijkheid hebben om hun PYUSD om te zetten naar andere cryptocurrencies en vice versa. Toch heeft PayPal benadrukt dat, hoewel gebruikers het totale bedrag aan cryptocurrency in hun hub kunnen zien, de digitale munten zelf niet daadwerkelijk op hun rekening worden gestort. In plaats daarvan reflecteert het saldo simpelweg de hoeveelheid van die specifieke cryptocurrency die ze in bezit hebben.

Wie Kan Ervan Gebruikmaken?

Niet alle PayPal-accounthouders kunnen onmiddellijk gebruikmaken van deze nieuwe feature. Om toegang te krijgen, dienen gebruikers over een persoonlijke PayPal-rekening te beschikken en een solide historie te hebben met betrekking tot hun Saldo. PayPal voert ook een controle uit op gebruikersinformatie, waaronder naam, adres, geboortedatum en belastingidentificatienummer. Echter, er is minder positief nieuws voor diegenen die in Hawaï wonen, aangezien zij momenteel geen toegang hebben tot de Cryptocurrencies Hub.

Toegang tot nieuwe hub met PayPal-login

Zodra deze functie live gaat, hebben gebruikers de mogelijkheid om moeiteloos toegang te krijgen tot de Cryptocurrencies Hub met behulp van hun vertrouwde PayPal-accountgegevens. Deze nieuwe zet van PayPal illustreert hun stap in de wereld van cryptocurrencies, wat het voor gebruikers vergemakkelijkt om deze aan te schaffen, te verkopen en te benutten.

Met PayPal nu stevig gepositioneerd binnen de cryptocurrency-sector, zou dit een ingrijpende verschuiving kunnen betekenen in de algemene acceptatie van digitale valuta. Het aanzienlijke gebruikersbestand van het bedrijf impliceert dat zelfs een bescheiden percentage gebruikers dat gebruik maakt van de Cryptocurrencies Hub, kan resulteren in talloze extra cryptocurrency-transacties.

Deze stap geeft bovendien aan dat andere grote bedrijven wellicht in de voetsporen zullen treden en cryptocurrency gaan integreren als een integraal onderdeel van hun reguliere bedrijfsvoering. Voor de gewone gebruikers zou dit kunnen resulteren in nog meer gelegenheden om digitale valuta te besteden en te investeren, waardoor virtuele munten praktischer worden in het dagelijks leven.

Blockchain nieuws

Vitalik Buterin ziet waardevolle nieuwe toepassing voor blockchain-technologie
Coolio’s ‘Gangsta’s Paradise’ viert 30-jarig jubileum in de Metaverse
Nicolas Bonta treedt terug uit bestuur van Bitfarms te midden van overnamepoging
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?