Bitcoin

Peter Schiff verliest zijn Bitcoins: Crypto was een slecht idee

Crypto scepticus Peter Schiff heeft op Twitter laten weten dat hij de toegang tot zijn Bitcoin wallet is verloren. Zijn wachtwoord is niet langer geldig.

Hij voegde hieraan toe: “Ik wist dat het bezitten van Bitcoin een slecht idee was, maar ik heb me nooit gerealiseerd dat het zo slecht was!”

 

Hilariteit en hulp

De tweet van Schiff bracht veel hilariteit teweeg in de crypto community. Zo reageerden de mede-oprichter van Morgan Creek het volgende: “Wachtwoord vergeten? – Hetzelfde gebeurt bij je e-mail als je onverantwoordelijk bent en je je wachtwoord bent vergeten, Peter.”

Maar ondanks alle hilariteit kwam de community ook snel te hulp. Pompliano vroeg Schiff om hem rechtstreeks te e-mailen. De mede eigenaar van Morgan Creek wil Schiff graag helpen met herstellen van zijn verloren Bitcoins.

Ook wallet provider Blockchain.com reageerde op de Tweet. De provider schreef het volgende: “Hoi Peter, het spijt ons te horen over de problemen die je momenteel ondervindt met je Blockchain-wallet. Wees gerust, al je fondsen zijn veilig. We zullen je zo spoedig mogelijk PM’en.”

Toch is Schiff er niet gerust op. Hij schreef dat “Eric Voorhees de wallet voor hem heeft aangemaakt en dat zelfs hij denkt dat er niets aan te doen is.” Wij zijn dus erg benieuwd of het iemand lukt om de verloren Bitcoins van Schiff terug te toveren.

Bitcoin nieuws

Crypto koersen exploderen: Bitcoin en altcoins omhoog, staat de bullmarkt op uitbreken?
Waarom het $65.000-niveau cruciaal is voor de Bitcoin koers
Bitcoin wallet komt na 15 jaar tot leven: hallo Satoshi?
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13