Politie? Wat is er aan de hand op het hoofdkantoor van Tron?

 
 

Het kantoor van Tron in Beijing is omringd door de politie omdat er een boze menigte bijeen is gekomen om te protesteren tegen een Chinees ponzi plan.


Menigte roept: “Tron is een scam”

Er heerst paniek op het kantoor van Tron en er verschenen al snel video’s waar mensen omringd werden door politieagenten in het kantoor van Tron. De boze menigte kwam hun verontwaardiging uiten over ene lokale crypto zwendel die leidde tot $30 miljoen dollar aan verliezen en een zelfmoord.

Zoals op de video’s te zien is, beschouwen mensen Tron als een frauduleuze partij. De boze menigte schreeuwde: “Tron is een scam”.

De CEO van Tron, Justin Sun, gaf al snel commentaar op het nieuws dat verschillende media naar buiten brachten. In het nieuws werd beweerd dat het kantoor van Tron door de politie werd overvallen. Dit is volgens Sun “fake news”.

“De Tron Foundation en BitTorrent zijn prima in orde. We bereiden ons vandaag voor op de lancering van BitTorrentSpeed. Stop met het verspreiden van nep nieuws en foto’s.” Twitterde Sun.

De CEO waarschuwde beleggers onlangs nog voor scams die de namen van Tron en BitTorrent misbruiken:

“Als toonaangevend blockchain-protocol zijn er Ponzi-schema’s met TRON-, BitTorrent- of uTorrent-namen zoals” MMM bitcoin, Ethereum-pyramid en EOS-ecosysteemschema’s “, schreef Sun op 5 juli.” We zullen je nooit vragen om geld te sturen. “


Menigte boos door radio stilte

Volgens een rapport van het Chinese nieuwsbureau ‘Nuclear Finance’ werd “Wave Field Super Community” opgericht in januari 2019. Deze partij claimde gesteund te worden door Tron, maar het bleek al snel een scam te zijn. Hoewel investeerders al langere tijd opheldering vragen aan Tron over de relatie tussen de twee partijen, heeft Sun ervoor gekozen geen commentaar te geven.

Hierdoor kwam de boze menigte vandaag naar het kantoor van Tron. De menigte is boos over de radio stilte van het bedrijf over de scam.

De politie op het bureau was aanwezig om Tron medewerkers te beschermen en niet om bij Tron in te vallen. eToro specialist Greenspan zegt hierover het volgende:

“Er zwerft veel verkeerde informatie rond, dus ter verduidelijking: Het kantoor van Tron werd niet overvallen door de politie. Tron was degene die de politie had gebeld om hen te beschermen tegen investeerders die boos zijn dat Tron hen heeft opgelicht. ‘


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken