Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Polygon (MATIC) schiet meer dan 60% omhoog in een week

Ethereum’s (ETH) Layer-2 schaalbaarheidsplatform Polygon is op dreef. Polygon’s eigen cryptocurrency MATIC is de top performer in de altcoin wereld en meer dan 60 procent in de afgelopen week.

MATIC-Koers schiet omhoog

MATIC is 15% gestegen en handelt op een prijs van $0,90. Daarmee heeft de munt de $1,0 in het vizier. Met de recente prijsstijging heeft MATIC ook zijn maandelijkse winsten met bijna 150 procent uitgebreid.

De MATIC-koers schoot omhoog toen Disney vorige maand Polygon uitkoos voor zijn Accelerator Program. Het programma zal zich richten op augmented reality (AR), kunstmatige intelligentie (AI) personages, en niet-fungibele tokens (NFT’s). De rol van Polygon is op dit moment echter nog niet duidelijk, aangezien Disney in de toekomst verdere begeleiding zal geven. Maar het nieuws voor vreugde te hebben gezorgd bij beleggers.

On-chain data provider Santiment merkte op dat Polygon’s activiteiten de laatste tijd vrij snel zijn toegenomen. Het voegde eraan toe:

Altcoins brachten de eerste helft van 2022 de opgebouwde winsten snel verdwijnen. Projecten zoals MATIC hebben echter snel een deel van de verliezen goedgemaakt, met een stijging van meer dan 63% in een week. ‘Adress activity’ is ook aan het stijgen, wat een intrigerende divergentie laat zien.

Optimisme rond Polygon’s MATIC

Ethereum’s Layer-2 schaalbaarheidsoplossing is de laatste tijd bezig geweest met enkele belangrijke ontwikkelingen. Terwijl MATIC vorig kwartaal te maken kreeg met de hitte van de ineenstorting van de cryptomarkt, is het ook snel teruggekaatst. Bovendien hebben marktanalisten optimistische voorspellingen gedaan voor MATIC, wat heeft geleid tot een groter vertrouwen van investeerders.

De ineenstorting van het Terra ecosysteem heeft verschillende projecten van goede kwaliteit in een staat van onzekerheid achtergelaten. Dit is waar Polygon een nieuw fonds onthulde om op Terra-gebaseerde projecten te helpen migreren op het Polygon blockchain netwerk. Tot nu toe zijn meer dan 48 Terra-projecten met succes gemigreerd naar het Polygon blockchain-netwerk.

Aan de andere kant neemt het aantal gedecentraliseerde financieringsprotocollen (DeFi) op Polygon ook toe. Als gevolg hiervan neemt de vraag naar MATIC-tokens ook toe. De totale waarde (TVL) over alle DeFi protocollen op Polygon staat momenteel op $1,76 miljard.

Polygon zal over drie dagen waarschijnlijk zijn belangrijkste release aankondigen. In zijn recente Twitter post, schreef Polygon mede-oprichter Mihailo Bjelic:

Toen we begonnen met @0xPolygon, omarmde de Ethereum-gemeenschap ons. Dat gaf ons de kracht om 30.000 apps en 150M gebruikers aan boord te halen en een gigant te worden onder de schaalinspanningen en alt L1s. We maakten een belofte om toegewijd te blijven en terug te geven aan Ethereum. In 3 dagen, maken we dat waar.

Altcoin nieuws

37.000 decentrale applicaties op Polygon, stijging van 400% in 2022 37.000 decentrale applicaties op Polygon, stijging van 400% in 2022
Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Barstool Sports oprichter Dave Portnoy aangeklaagd door Safemoon-investeerders Barstool Sports oprichter Dave Portnoy aangeklaagd door Safemoon-investeerders
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak? Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak?
Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten