polygon (matic)
Altcoin, Blockchain

Polygon zkEVM ziet een recordbrekend totaal vergrendeld volume van $60 miljoen

Met een indrukwekkende stijging van 14,54% in de afgelopen 24 uur, heeft de gedecentraliseerde Ethereum Layer 2-schaalbaarheidsoplossing, bekend als Polygon zkEVM, de schijnwerpers op zich gericht.

Volgens gegevens van L2Beat heeft Polygon zkEVM een totaal vergrendeld volume (TVL) van maar liefst $60,25 miljoen bereikt. Deze opmerkelijke groei markeert een nieuw hoogtepunt voor het platform en vestigt de aandacht op de opkomst van Layer 2-oplossingen in de wereld van blockchain en cryptocurrency.

Unieke inzet van cryptografische zero-knowledge proofs

Polygon zkEVM onderscheidt zich in het overvolle crypto-landschap door zijn unieke inzet van cryptografische zero-knowledge proofs, algemeen bekend als ZK-Rollup. Met behulp van deze technologie kan het snel transactieberekeningen buiten de blockchain voltooien. Deze snelheid is echter slechts een deel van het verhaal; Polygon zkEVM zet zich ook in voor transparantie en compatibiliteit.

Dankzij het gebruik van zero-knowledge-validatiebewijzen voert Polygon zkEVM slimme contracten met precisie en volledige openheid uit, en dit waarborgt de naadloze compatibiliteit met de Ethereum Virtual Machine (EVM). Dit benadrukt het belang van zowel efficiëntie als interoperabiliteit in de wereld van blockchain-technologie.

Gestage groei van Polygon zkEVM

Bij een diepere blik op de architectuur van Polygon zkEVM worden verschillende subcomponenten duidelijk als essentieel voor het bereiken van de gestelde doelen. Een opvallend onderdeel is de zero-knowledge Prover (zkProver) die profiteert van State Machines. Bovendien vereenvoudigt het slimme contract van zkEVM Bridge, in samenwerking met specifieke tools, de deelname van gebruikers aan het uitgebreide ecosysteem van Polygon zkEVM, of ze zich nu op het Testnet bevinden of op het Mainnet bouwen.

Voor ontwikkelaars en fervente crypto-enthousiastelingen die een diepgaande handleiding zoeken om de wereld van Polygon zkEVM te verkennen, biedt het platform uitgebreide documentatie. Deze bron biedt gedetailleerde inzichten, variërend van de ontwerpaanpak van zkEVM tot geavanceerde tools.

Polygon zkEVM heeft gestaag groei doorgemaakt en in combinatie met zijn gebruikersgerichte aanpak zet het bedrijf aanzienlijke stappen voorwaarts. Het heeft zich nu gevestigd als een prominente speler binnen de wereld van Ethereum Layer 2-oplossingen.

Ondertussen houdt de cryptocurrency-gemeenschap deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, aangezien deze trends duidelijk maken dat Layer 2-oplossingen, vooral zoals zkEVM, van cruciaal belang zijn en een aanzienlijke impact zullen hebben op de toekomst van gedecentraliseerde financiën.

Blockchain nieuws

Google Cloud introduceert nieuwe Ethereum-service voor ontwikkelaars
1inch lanceert nieuwe functie voor veilige cross-chain swaps met “Fusion+” technologie
Rusland gaat volgend jaar eigen CBDC lanceren
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins