Crypto analist
Bitcoin

Populaire crypto analist: Bitcoin is niet goedkoop meer

De tijd om goedkoop Bitcoin te kopen is voorbij, zo claimt de populaire analist Rekt Capital op Twitter.

Hiermee zegt de analist dat de meeste stevige correcties nu wel achter ons liggen en dat we voorzichtig omhoog mogen kijken. “De geschiedenis heeft zichzelf herhaald. De neerwaartse koersactie is voorbij. De uitverkoop is geëindigd. Bitcoin staat op het punt om zijn re-accumulatierange te herpakken op de weekgrafiek”, aldus Rekt Capital.

Stijgt Bitcoin vanaf hier verder?

De strateeg claimt verder dat Bitcoin op het punt lijkt te staan om zijn diagonale weerstand uit te dagen. Die weerstand heeft Bitcoin sinds de all-time high van maart 2024 tegengewerkt.

Met de Bitcoin koers van ongeveer 64.000 dollar gelooft Rekt Caital dat de opwaartse trend “hervat is” voor Bitcoin. De analist denkt dat Bitcoin nu in een goede positie zit om de stijgingen door te zetten, nadat de Bitcoin koers eerder deze maand nog capituleerde naar 48.000 dollar.

“We zouden heel veel mazzel hebben als Bitcoin opnieuw wordt afgewezen rond de koers van 71.500 dollar”, aldus Rekt Capital.

Einde van de neerwaartse trend?

“Bitcoin daagt nu een serie van lower highs uit op de maandgrafiek (blauwe lijn). Een maandsluiting boven de huidige koersen zou betekenen dat Bitcoin de weerstand doorbreekt en de neerwaartse trend voorbij is”, aldus de analist.

Op dit moment lijkt Bitcoin wat moeite te hebben om het bullish momentum vol te houden. De Bitcoin koers komt momenteel binnen op 63.800 dollar en staat daarmee op een voorzichtige daling van 0,75% over de afgelopen 24 uur.

Als we naar de koersprestaties van de afgelopen week kijken is er nog steeds niets aan de hand. Over de afgelopen week gemeten staat de Bitcoin koers namelijk met 6,95% in de plus. Wat dat betreft lijkt het erop alsof Bitcoin gewoon even op adem moet komen.

Geloof jij nog in een nieuwe all-time high richting het einde van 2024?

Claim jouw €50 Bonus bij OKX – Alleen via Newsbit!

Ben je klaar om de spannende wereld van crypto te betreden en misschien Bitcoin of andere cryptomunten te kopen? Dan is dit het perfecte moment! Dankzij onze exclusieve samenwerking met OKX hebben we een unieke aanbieding voor jou.

Maak vandaag nog een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstbonus van €50.

Mis deze kans niet om jouw crypto-avontuur met een vliegende start te beginnen. Klik nu, claim je bonus, en begin met handelen!

Let op: Er zijn voorwaarden van toepassing.

Bitcoin nieuws

Bloomberg-analist: BlackRock en Bitcoin ETF’s houden BTC overeind
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag?
Miljardair waarschuwt voor grote recessie in Amerika
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt