BNB PB
Altcoin

Crypto analist is extreem bullish over BNB

De pseudonieme analist Bluntz is op dit moment extreem bullish over BNB. Volgens de analist ziet BNB er momenteel heel sterk uit op de weekgrafiek. Zodanig zelfs dat de BNB koers “binnenkort” met 72% kan stijgen vanaf zijn huidige koersniveau, zo is de overtuiging van Bluntz.

Dit is een droomscenario

Bluntz is zelfs zo optimistisch over het scenario dat hij voor BNB in de weekgrafiek ziet, dat hij spreekt van een “droom.”

“Consolidatie onder de vorige hoogtepunten, met zowel het aanraken van de top- als de bodem van de range. Nu is de range herpakt. Dit soort setups zijn naar mijn mening de beste en we hebben er eentje gekregen op een extreem hoog tijdsframe.

Dit is waar dromen van gemaakt zijn naar mijn mening. We gaan binnenkort naar 1.000 dollar”, aldus de analist.

Daar is op dit moment nog geen sprake van, want de BNB koers klokt momenteel binnen op 582 dollar. Wel staat er over de afgelopen week een stijging van 12,39% op de borden, waarmee BNB de best presterende munt van de top 9 is.

Alleen Cardano doet het beter met een stijging van 15,57% waarmee dit smart contract platform zich weer terug weet te vinden op plek 10, nadat het eerder uit de top 10 werd gekegeld door TRON.

Bullish over Bitcoin

Na zijn analyse van BNB gaat Bluntz over op Bitcoin en daar heeft hij momenteel goede gevoelens over. Volgens de analist is de grillige consolidatie-fase van de afgelopen twee weken nu bijna voorbij.

“De Bitcoin bears hadden hun kans, maar gaven nu te vaak weerstand rond de 62.000 dollar. Ik denk dat een uitbraak voor Bitcoin aanstaande is”, aldus Bluntz.

Op basis van de grafiek lijkt Bluntz te suggereren dat Bitcoin een omgekeerd hoofd-en-schouders patroon vormt op de 4-uur grafiek. Een omgekeerd hoofd-en-schouders patroon is meestal een bullish omkeerpatroon.

Bitcoin handelt op het moment van schrijven op 61.119 dollar en lijkt daarmee voorzichtig naar boven te willen uitbreken. Al is het natuurlijk nog te vroeg voor een definitief oordeel en spreekt later vandaag ook Fed-voorzitter Jerome Powell tijdens het jaarlijkse Jackson Hole symposium in de Verenigde Staten.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Altcoin nieuws

Deze 3 cryptomunten boeken enorme winsten deze week
Crypto koersen exploderen: Bitcoin en altcoins omhoog, staat de bullmarkt op uitbreken?
Bittensor (TAO) wordt gelist op Bitvavo en de koers ontploft
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13