Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

Reddit komt met verzamelbare Blockchain-avatars

Het bedrijf lanceerde zo’n 2 jaar geleden al een verbeterde Avatar Builder, waarmee iedere gebruiker zijn eigen persoonlijke avatar kon maken. Kort daarna konden deze avatars ook nog eens uitgebreid worden met talloze accessoires, outfits en kapsels. Nu zetten ze een stap verder.

Blockchain Avatars

Het bedrijf heeft nu op blockchain gebaseerde en verzamelbare avatars geïntroduceerd. Hiermee geven ze iedere Reddit-gebruiker in feite een licentie om elke gewenste avatar te maken en deze vervolgens te verzamelen of te delen. Ook biedt het een extra mogelijkheid om wat geld bij te verdienen.

Het bedrijf heeft verzamelbare avatars gedefinieerd als limited-edition avatars die gemaakt worden door onafhankelijke artiesten in samenwerking met het platform. Hier voegde ze verder nog aan toe dat als een Redditor hun Avatar instelt als hun avatar op het Reddit-platform, ze de avatar-uitrusting kunnen mixen en matchen met andere Reddit avatar-uitrusting en accessoires. Ook hun profielafbeelding in commentaarsecties zal dan een gloedachtig effect krijgen. Hieronder staan enkele voorbeelden van dergelijke avatars.

Blockchain nieuws

MTV komt met ‘Best Metaverse Performance’ Award MTV komt met ‘Best Metaverse Performance’ Award
MMORPG onder vuur vanwege potentieel misbruiken geld MMORPG onder vuur vanwege potentieel misbruiken geld
Oekraïne geeft $54 miljoen aan crypto uit aan drones en andere militaire software Oekraïne geeft $54 miljoen aan crypto uit aan drones en andere militaire software
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin en Ethereum koers crashen Dit is waarom de Bitcoin en Ethereum koers crashen
Proof-of-Work fork van Ethereum stort enkele weken voor de Merge met 62% omlaag Proof-of-Work fork van Ethereum stort enkele weken voor de Merge met 62% omlaag
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten