Reddit Logo
Blockchain

Reddit komt met verzamelbare Blockchain-avatars

Het bedrijf lanceerde zo’n 2 jaar geleden al een verbeterde Avatar Builder, waarmee iedere gebruiker zijn eigen persoonlijke avatar kon maken. Kort daarna konden deze avatars ook nog eens uitgebreid worden met talloze accessoires, outfits en kapsels. Nu zetten ze een stap verder.

Blockchain Avatars

Het bedrijf heeft nu op blockchain gebaseerde en verzamelbare avatars geïntroduceerd. Hiermee geven ze iedere Reddit-gebruiker in feite een licentie om elke gewenste avatar te maken en deze vervolgens te verzamelen of te delen. Ook biedt het een extra mogelijkheid om wat geld bij te verdienen.

Het bedrijf heeft verzamelbare avatars gedefinieerd als limited-edition avatars die gemaakt worden door onafhankelijke artiesten in samenwerking met het platform. Hier voegde ze verder nog aan toe dat als een Redditor hun Avatar instelt als hun avatar op het Reddit-platform, ze de avatar-uitrusting kunnen mixen en matchen met andere Reddit avatar-uitrusting en accessoires. Ook hun profielafbeelding in commentaarsecties zal dan een gloedachtig effect krijgen. Hieronder staan enkele voorbeelden van dergelijke avatars.

Blockchain nieuws

Kansen in Tokenisatie voor vermogensbeheerders, volgens Chainlink
Er zitten voor miljoenen vast in wallets gekoppeld aan Coinbase en Vitalik Buterin
Verschuiving in crypto toegangspoorten essentieel voor Web3 Adoptie
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?