crypto stijgt
Altcoin

Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins

Niet iedereen is ervan overtuigd dat er opnieuw een “altseason” komt, maar Rekt Capital hoort niet bij dat groepje analisten. Hij denkt dat het een kwestie van tijd is voordat de volgende “hype-cyclus” voor altcoins begint. Sterker nog, volgens Rekt Capital gaat die hype-cyclus in het tweede kwartaal van 2024 nog beginnen.

Er is nog tijd over

“Er is nog tijd over voordat de Q2 altcoin hype-cyclus begint. Maar de fundamenten van de volgende golf van altcoin-stijgingen worden op dit moment gebouwd. Uitbraken over de gehele linie van de markt kunnen niet plaatsvinden zonder een langzame periode van consolidatie”, aldus Rekt Capital.

Voor Bitcoin heeft de bullmarkt ook nog even te gaan, zo is de overtuiging van de analist. Rekt Capital denkt dat Bitcoin pas volgend jaar in september of oktober zijn top bereikt.

“In de 2015-2017 cyclus piekte Bitcoin 518 dagen na de halving. In de 2019-2021 cyclus piekte Bitcoin 546 dagen na de halving.

Als de geschiedenis zich herhaalt en de volgende bullmarkt piek zich voordat tussen die 518-546 dagen na de halving, dan zou Bitcoin de piek ergens in september-oktober 2025 bereiken”, zo gaat de analist verder.

Lange consolidatie van Bitcoin is positief

De lange consolidatieperiode die Bitcoin momenteel doormaakt is volgens Rekt Capital positief. Op dit moment heeft Bitcoin zijn standaard-cyclus volgens Rekt Capital met 200 dagen versneld.

“Hoe lang Bitcoin consolideert na de halving, hoe beter dat is voor het her-synchroniseren van de huidige cyclus met de traditionele halving-cyclus”, aldus de analist.

Op het moment van schrijven komt Bitcoin weer op stoom. Voor het afgelopen uur staat er een stijging van 0,68 procent op de borden en is de Bitcoin koers opgeklommen naar 66.400 dollar.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Terraform Labs stopt activiteiten na schikking van $4,47 miljard met SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken