garlinghouse
Ripple

Ripple-CEO stelt gemeenschap gerust met volledige toewijding aan XRP

Er heerst bezorgdheid onder XRP-investeerders, aangezien Ripple-CEO Brad Garlinghouse druk bezig is met tal van nieuwe ontwikkelingen voor het bedrijf. Een van die plannen is om later dit jaar een stablecoin te lanceren die zowel op de XRP Ledger (XRPL) als Ethereum (ETH) zal debuteren.

Daarnaast werd de XRP-token recentelijk uitgesloten van Ripple’s eigen Liquidity Hub, een platform dat bedrijven voorziet van liquiditeit voor het kopen, verkopen en vasthouden van digitale activa.

Volgens Brad Garlinghouse zijn de zorgen echter onnodig. Tijdens een recent evenement bevestigde de CEO opnieuw zijn vertrouwen en toewijding aan de digitale munt.

Geen reden tot zorg

Tijdens een informeel gesprek op het XRP Las Vegas 2024-evenement heeft Brad Garlinghouse duidelijk gemaakt dat er geen reden is om te twijfelen aan Ripple’s toewijding aan XRP. Hij benadrukte dat het bedrijf vastbesloten is de digitale munt te blijven ondersteunen en dat eventuele twijfels hierover ongegrond zijn.

Garlinghouse verduidelijkte ook dat Ripple’s plannen voor het lanceren van een stablecoin en de beslissing om XRP uit te sluiten van de Liquidity Hub vooral strategische keuzes zijn in het licht van de Amerikaanse regelgeving. Deze beslissingen houden specifiek verband met de lopende rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Ripple-medeoprichter steunt campagne Kamala Harris
Ripple vraagt uitstel boete: Kans op beroep flink toegenomen
Deskundige voorspelt: Zo kan de XRP koers de magische grens van $100 bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?