Ripple rechtszaak
Ripple

Ripple CLO: Dit zijn belangrijke deadlines in de SEC vs. Ripple rechtszaak

Een crypto-influencer veroorzaakte verwarring rond de rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Crypto Eri verspreidde een verouderde kalender waarop een ‘final pretrial conferentie’ stond gepland voor 16 april. Echter, deze bijeenkomst, waarbij partijen en de rechter mogelijke oplossingen bespreken om de zaak te schikken, gaat niet door.

Stuart Alderoty, de Chief Legal Officer (CLO) van Ripple, heeft hierover duidelijkheid verschaft. Hij bevestigde dat het bericht van Eri incorrect was en dat er geen ‘final pretrial conferentie’ zal plaatsvinden, aangezien de aanklachten tegen CEO Brad Garlinghouse en mede-oprichter Chris Larsen zijn ingetrokken.

Wat is een final pretrial conferentie?

Een Final Pretrial Conferentie is een belangrijke bijeenkomst die vlak voor de aanvang van de rechtszaak plaatsvindt. Tijdens deze conferentie komen de partijen, hun advocaten en de rechter samen om de kwesties die tijdens de rechtszaak behandeld zullen worden te bespreken.

Ze proberen eventuele laatste schikkingen te bereiken en stellen een gedetailleerd plan op voor het verloop van de rechtszaak. Het doel van deze conferentie is om de efficiëntie van het rechtsproces te verhogen en mogelijk zelfs tot een schikking of een andere oplossing te komen voordat de zaak volledig aan de rechter wordt voorgelegd.

Belangrijke deadlines in de Ripple rechtszaak

Stuart Alderoty, de Chief Legal Officer van Ripple, heeft duidelijk gemaakt wat we in de komende periode kunnen verwachten in de juridische strijd tegen de SEC. Op 22 april zal een cruciaal moment aanbreken, wanneer Ripple officieel zal reageren op een eis van de SEC.

In deze reactie zal het bedrijf zich verdedigen tegen de geëiste boete van $2 miljard door de overheidsinstantie. Daarna heeft de SEC tot 6 mei de tijd om hierop te reageren.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Ripple’s XRPL ziet indrukwekkende groei dit jaar
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Crypto-Analist: Zeldzame indicator voorspelt gigantische XRP stijging naar $3
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?