Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple gaat samenwerken met FOMO Pay

Ripple is naar verluidt een samenwerking aangegaan met FOMO Pay. Dit is een institutionele leverancier van digitale betalingsoplossingen uit Singapore.

Betalingsoplossing voor FOMO pay

Ripple is een samenwerking aangegaan met FOMO Pay. FOMO Pay is een in Singapore gevestigde institutionele leverancier van digitale betalingsoplossingen. FOMO Pay is daarmee het volgende bedrijf dat zich heeft verenigd met Ripple.

Met deze samenwerking is FOMO Pay van plan om Ripple’s crypto-enabled enterprise-technologie te gebruiken, die zijn grensoverschrijdende kasstromen soepeler moet laten verlopen .

Voorheen gebruikte FOMO Pay het traditionele betalingssysteem voor grensoverschrijdende transacties in euros en Amerikaanse dollars. Deze transacties konden tot twee dagen duren. Met deze nieuwe samenwerking, ODL (On-Demand Liquidity), zal het bedrijf in staat zijn om transacties direct af te wikkelen met zeer lage transactiekosten.

De ODL-functie van Ripple

ODL is gebouwd als een platform om een brug te slaan tussen twee fiat-valuta’s. Dit zou op zijn beurt moeten helpen bij een directe en goedkope afwikkeling van de transactie. Dit allemaal zonder dat een vooraf gefinancierd kapitaal hoeft te worden aangehouden.

De ODL-services van Ripple zijn populair geworden omdat het wordt gebruikt door meerdere bedrijven zoals Pyypl, Tranglo en SBI Remit. ODL heeft verschillende bedrijven geholpen om de interne kasstroom te verbeteren, wat vervolgens de bedrijfskosten verlaagt. De service helpt om de werkzaamheden soepeler te laten verlopen. Louis Liu, oprichter en CEO van FOMO Pay zei het volgende:

Wij kijken er naar uit om samen te werken met Ripple om van hun on-demand liquiditeit gebruiken te maken voor het beheer van onze schatkist, waardoor we betaalbare en onmiddellijke afwikkeling in EUR en USD wereldwijd kunnen bewerkstelligen.

Ripple’s betalingstechnologie

De Japanse SBI Remi is vorig jaar ook een samenwerking aangegaan met de ODL-service om geld over te maken van Japan naar de Filipijnen. Andere bedrijven zijn ook geïntegreerd met de Ripple ODL-service.

De betalingstechnologie heeft XRP geholpen, ondanks de rechtszaak in de VS vanwege de niet-geregistreerde verkoop van XRP. Brooks Entwistle, SVP en Managing Director bij Ripple zei daarover het volgende:

Nu de regio Azië-Pacific wemelt van de mogelijkheden om bestaande silo’s en inefficiënties met betalingen op te lossen, zien we dat veel toekomstgerichte financiële instellingen schreeuwen om de volgende evolutie van betalingsinfrastructuren en blockchain-technologieën. Dit is waarom we zo enthousiast zijn om deze crypto-enabled treasury management use case voor ODL te lanceren met innovatieve klanten zoals FOMO Pay.

Ripple was wereldwijd één van de eerste die crypto inzette om de uitdagingen van grensoverschrijdende betalingen aan te gaan. RippleNet gebruikt de blockchain-technologie om zijn partners over de hele wereld te helpen de bedrijfsprestaties te versnellen. Daarnaast helpt Ripple hen ook om op te schalen. Deze technologie biedt betere oplossingen voor liquiditeitsbeheer. Daarnaast biedt het toegang tot ultramoderne infrastructuur die partners helpen bij het uitvoeren van realtime betalingen.

Ripple nieuws

Ripple verzoekt om authenticatie van cruciale video’s, SEC weigert toestemming Ripple verzoekt om authenticatie van cruciale video’s, SEC weigert toestemming
Colombia schakelt Ripple Labs in om grondaktes op de Blockchain te zetten Colombia schakelt Ripple Labs in om grondaktes op de Blockchain te zetten
900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet 900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis
Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video
900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet 900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten