InQubetaRipplePB
Ripple

Ripple haalt licentie binnen en kan in Singapore aan de slag

Ripple heeft aangekondigd dat het haar dochteronderneming in Singapore een volledige betalingsvergunning heeft verkregen dat het mogelijk maakt om in de stadstaat te opereren. Het is een strategische zet die de aanwezigheid van Ripple in Azië vergroot.

De vergunning werd verleend door de Monetary Authority of Singapore (MAS), de centrale bank en financiële toezichthouder van het land. Met de toestemming is het voor Ripple mogelijk om gereguleerde tokendiensten aan te bieden in Singapore. Het land kreeg van de CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, onlangs veel lof vanwege zijn crypto vriendelijke regelgeving.

Ripple zijn inzet in Zuidoost-Azië

Singapore is niet het enige land in de regio waar Ripple actief is. Meer dan 90% van Ripple’s zaken bevindt zich buiten Amerika. Azië is een van de snelst groeiende regio’s en daarom interessant voor het bedrijf.

Recentelijk heeft Ripple zijn diensten in Zuidoost-Azië uitgebreid door samen te werken met partners zoals SBI Remit en SBI Ripple Asia. In plaats van zich te richten op individuele consumenten, zet Ripple zijn zinnen op een grotere impact: het transformeren van het financiële stelsel over de hele wereld, ten gunste van bedrijven en financiële instellingen.

Al sinds 2017 faciliteert SBI Remit internationale betalingen via Ripple, waarbij XRP dient als brugvaluta voor snelle en voordelige transacties. Dankzij recente ontwikkelingen worden betalingen nu ook uitgebreid naar bankrekeningen in de Filipijnen, Vietnam en Indonesië.

Ripple CEO zet opmerkelijke tattoo

Er is nog wat nieuws te melden: Ripple CEO Brad Garlinghouse heeft tijdens een feest een tattoo onthuld die geïnspireerd is op astrologie. Deze tattoo trok veel aandacht op social media. Op de tattoo zijn diverse symbolen te zien, waaronder het logo van het bedrijf, een maan, een raket, planeten en verschillende sterrenbeelden. Opmerkelijk is dat er ook een specifieke datum in de tattoo is opgenomen: 13 juli. Dit is de dag waarop rechter Analisa Torres Ripple vrijpleitte van de meeste beschuldigingen van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Veel crypto-enthousiastelingen speculeerden over de betekenis van de tattoo.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Gebruiker maakt dure fout: betaalt 26.000 XRP aan transactiekosten voor overboeking van $0,088
Crypto-analist: XRP vertoont één van de sterkste bullish patronen ooit
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins