Ripple Nieuws

Ripple Labs en anonieme whales verplaatsen 340 miljoen XRP

Ripple en anonieme whales verplaatsen, volgens gegevens Whale Alert, in 24 uur tijd een enorme hoeveelheid van 340 miljoen XRP.

Whales nog steeds actief

Whale Alert heeft de afgelopen 24 uur de beweging van grote hoeveelheden XRP tokens waargenomen. Dit soort grote transacties lijken de afgelopen tijd wel normaal geworden. Bijna dagelijks zien we enorme hoeveelheden XRP verstuurd worden. De XRP tokens zijn overgebracht van en naar twee populaire gecentraliseerde crypto exchanges, Bitso en Bitstamp.

In de afgelopen 24 uur werd er in totaal 340.804.615 XRP met een waarde van ongeveer $152,97 miljoen verplaatst door onbekende whales. Ook Ripple Labs zelf deed grote overdrachten.

Volgens blockchain gegevens die zijn gedeeld door Whale Alert, heeft Ripple vandaag in totaal 100 miljoen XRP overgemaakt naar een onbekende wallet. De hoeveelheid XRP werd op het moment van de transactie gewaardeerd op ongeveer $45.474.634.

Het is opmerkelijk dat alle grote XRP overdrachten die door Ripple worden gedaan, meestal verband houden met de on-demand liquiditeitsservice van het bedrijf. Deze service gebruikt XRP als overbruggingsvaluta voor grensoverschrijdende afwikkelingen. Bovendien is de vraag naar de service onlangs omhooggeschoten. Financiële instellingen gebruiken de service voor hun afwikkelingsbehoeften.

Grote XRP overdrachten

Afgezien van de 100 miljoen XRP die door Ripple is overgedragen, hebben andere whales de afgelopen 24 uur ook grote aantallen tokens verplaatst.

Een anonieme whale heeft 25 miljoen XRP gestort op de cryptocurrency exchang Bitstamp. Bitstamp is een van Ripple’s ODL-partners. De hoeveelheid XRP was op het moment van de transactie $11,4 miljoen waard. Daarnaast werd er 60 miljoen XRP ter waarde van ongeveer $27,4 miljoen door een onbekende whale naar Bitstamp verstuurd.

Bovendien was Bitstamp ook betrokken bij een andere enorme XRP-overdracht. Deze keer werd er 56.604.615 XRP ter waarde van $25,85 miljoen overgedragen van de Luxemburgse cryptocurrency exchange naar een onbekende wallet.

Een andere Ripple ODL-partner, Bitso, was ook betrokkenbij de XRP-overdrachten. Volgens Whale Alert is er 49,2 miljoen aan XRP overgedragen van de exchange naar een onbekend adres. Eerder vandaag werd er nog eens 25 miljoen XRP verplaatst van een onbekende wallet naar Bitstamp.

Ripple nieuws

30 november een cruciale datum in de Ripple versus SEC rechtszaak
Advocaat Ripple: SEC heeft XRP niet bestempeld als een effect
Ripple Labs overweegt om bepaalde bedrijven uit FTX-imperium te kopen
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Cathie Wood: Bitcoin gaat prijs van 1 miljoen dollar bereiken

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten