Ripple Nieuws

Ripple Whales hebben in korte tijd 300 miljoen XRP gekocht

Ripple whales hebben massaal XRP tokens gekocht de afgelopen maanden. Zijn deze rijke investeerders zich voor aan het bereiden op een enorme koersstijging?

De XRP koers is in de afgelopen maanden vrij volatiel geweest. De prijs steeg plotseling met meer dan 30 procent naar een lokaal hoogtepunt van 0,54 dollar, maar is sindsdien toch weer naar beneden gevallen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de 0,46 dollar. Dat is 3,4 procent lager dan een dag geleden en 7 procent lager dan een week geleden. Ondanks deze bearish prijsactie lijken XRP whales veel vertrouwen te hebben in een nieuwe koersstijging. Dat blijkt wel aan de enorme aankopen die ze de afgelopen maanden hebben gedaan.

XRP koers 19 oktober
XRP prijs 1 dag per candle – Bron: Tradingview

Bereiden Ripple whales zich voor op een juridische overwinning?

Zoals de meeste van ons wel weten, is de XRP koers overgeleverd aan de richting die de rechtszaak tussen Ripple Labs en de SEC inslaat. Terwijl de twee jaar durende juridische strijd voortduurt, heeft de XRP-prijs te maken gehad met een aanzienlijke daling ten opzichte van het hoogste punt ooit van $3,40 in 2018.

De grootste koersval vond plaats toen de Securities and Exchange Commission (SEC) de rechtszaak tegen Ripple Labs aanspande. Hierdoor werden Amerikaanse crypto beurzen namelijk gedwongen de XRP token te verwijderen van hun platform. Dit zorgde voor een enorme koerscrash. Deze koersval is Ripple eigenlijk nooit meer echt te boven gekomen, maar nu de rechtszaak langzaam tot een einde komt, gloort er hoop.

Grote investeerders met meer dan een miljoen XRP tokens lijken een goede afloop te verwachten, aangezien ze massaal XRP tokens aan het kopen zijn. Ze hebben in de afgelopen maanden bijna 300 miljoen XRP tokens verzameld.

Ripple Whales XRP Price

Het lijkt er dus op dat XRP whales zich aan het voorbereiden zijn op een juridische overwinning in de Ripple rechtszaak en dat zou voor enorme winsten kunnen zorgen. Volgens sommigen zou een dergelijke overwinning de XRP koers namelijk laten stijgen tot boven zijn hoogste punt ooit van 3.40 dollar.

Ripple nieuws

Ripple Labs erkent als de op drie na beste werkplek voor ouders
SEC zet laatste harde aanval in op Ripple Labs in rechtszaak
Ripple geeft SEC de schuld van ondergang BlockFi
Meer nieuws

Meest gelezen

Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten