Nieuws, Trending

Ripple, Litecoin en Binance Coin koersen Stijgen


Langzamerhand zien we de cryptocurrency koersen weer stijgen. De Ripple prijs stijgt met 3 procent, Litecoin met 5 en Binance Coin (BNB) stijgt zelfs met 10 procent.


Ripple (XRP) koers stijgt met 3 procent

De Ripple koers is bijna volledig herstelt van de crypto crash afgelopen week. De reden van het sterke koersverloop is dat XRP toegevoegd is aan Coinbase Pro en een paar dagen later aan Coinbase.com.

Het nieuws dat XRP toegevoegd is aan Coinbase.com deed in het begin niet zo veel met de prijs. Vandaag zien we toch wat optimisme ontstaan. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Ripple rond de $0,323 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $0,311 dollar. Dat betekent dat de XRP prijs vandaag met ongeveer 3 procent is gestegen.

 
xrp prijsLitecoin (LTC) prijs stijgt met 5 procent

Niet alleen Ripple maakt vandaag een solide prijsstijging mee. Ook Litecoin presteert goed. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 LTC token rond de $48,60 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $46,30 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met 5 procent is gestegen.

Een koersstijging tot boven de $50 dollar zou een teken van sterkte zijn. Vanuit dit niveau zou de koers door kunnen stijgen tot $60 dollar.

 
ltc prijsBinance Coin (BNB) vliegt omhoog +10%

De Binance Coin (BNB) is veruit de best presterende munt vandaag. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 BNB token rond de $11,44 dollar. 24 uur geleden lag de koers nog rond de $10,40 dollar. Dat betekent dat de prijs vandaag met meer dan 10 procent is gestegen.

Door de prijsstijging van vandaag stormt BNB de top 10 van meest waardevolle cryptocurrencies binnen.

 
Binance coin