Ripple

Ripple verliest meer dan 30% – Waar ligt de bodem?

De Ripple prijs daalde de afgelopen 24 uur met maar liefst 33%. Dit was grotendeels te wijten aan het feit dat ook de Bitcoin koers hard is gecrasht.


XRP prijs daalt tot $0,463

Ripple’s XRP token maakte een geweldige prijsstijging mee deze week. De koers steeg zelfs even tot het weerstandsniveau van $0,75. De token wist deze weerstand niet te doorbreken waardoor de prijs wat terug zakte.

Echter, vandaag kwam pas de echte klap. De Bitcoin koers crashte en trok altcoins met zich mee naar beneden. De Ripple prijs daalde vandaag zelfs tot onder het belangrijke ondersteuningsniveau van $0,50.

De XRP prijs heeft zojuist een dieptepunt van $0,463 bereikt wat betekent dat de koers in 24 uur tijd met meer dan 33% is gedaald.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 dec.


Waar ligt de bodem?

Als we naar de technische gebieden kijken op de grafiek kunnen we een aantal belangrijke levels benoemen. De belangrijkste ondersteuningszones liggen nu op $0,45 en $0,435. Het is van groot belang dat deze zones standhouden.

Aan de andere kant zijn er nu ook belangrijke weerstandszones gevormd. Deze liggen rond de $0,55, $0,60 en $0,65. Deze zullen verbroken moeten worden voordat XRP terug kan keren naar zijn oude niveau.

Mocht de XRP prijs tot onder de ondersteuning-niveaus van $0,45 en $0,435 zakken, dan kan de prijs terugvallen tot richting de $0,33.