Ripple

‘Ripple zal bijna alle altcoins vernietigen als er regelgeving is’

Crypto bedrijven zoals Ripple zijn al heel lang bezig met het doorlopen van regelgeving. Het bedrijf achter de cryptomunt genaamd XRP, heeft misschien wel de meeste inspanningen geleverd om te streven naar een alomvattend regelgevingskader voor digitale activa. Volgens het bedrijf zullen regelgeving de markt voor crypto’s vergroten en nieuwe klanten aantrekken.

Een analist vertelt dan ook dat XRP veel baat zal hebben bij de regulering van de cryptomarkt.


Hoe regelgeving XRP zal helpen om andere Altcoins te vernietigen

Ripple loopt al tijden voorop in de mars om de cryptowereld te reguleren. Een analist met de naam CryptoWhale wees er in een reeks tweets op dat XRP in feite het enige project in de cryptocurrency wereld is dat hard aandringt op regelgeving.

Ook merkte de analist op dat zodra crypto vriendelijke regelgeving wordt ingevoerd, XRP bijna elke altcoin volledig zal vernietigen. Als gevolg hiervan zal de vraag naar de XRP token enorm toenemen. Hij voegde toe:

“Velen bekritiseren XRP omdat het te gecentraliseerd is, terwijl regeringen dit graag willen. Andere projecten zijn erop gericht een snelle groep nieuwe investeerders te krijgen en veel geld te verdienen. Ripple wil de wereld veranderen en heeft al stilletjes samengewerkt met overheidsinstanties om regelgeving te creëren. Als die er gaat komen zal Ripple de concurrentie ver achter zich laten.”

De analist, die trouwens al sinds 2013 betrokken is bij XRP, is van plan nog meer tokens te kopen wanneer de correctie op de cryptomarkt voorbij is. Hij dicht Ripple namelijk een grote toekomst toe.

Ondertussen blijft er wel bezorgdheid bestaan of XRP een niet-geregistreerde security is. Ripple wordt namelijk aangeklaagd door meerdere eisers die beweren dat het XRP heeft verkocht als een niet-geregistreerd effect en dat het bedrijf de prijzen van XRP heeft gemanipuleerd om zijn winst te maximaliseren.

Of Ripple andere altcoins gaat vernietigen en wanneer er goede regelgeving is valt nog te bezien, maar het is in ieder geval stof om over na te denken.