Robinhood
Exchange

Robinhood delist Cardano, Solana, Polygon; lees hier wanneer de ondersteuning stopt

Robinhood, de veelgebruikte handelsapp zonder commissies, heeft aangekondigd dat het op 29 juni zal stoppen met het ondersteunen van 3 prominente cryptocurrencies: Cardano (ADA), Polygon (MATIC) en Solana (SOL).

3 prominente cryptocurrencies niet meer aangeboden

Na de identificatie van een aanzienlijk aantal tokens die op grote exchanges, waaronder Binance en Coinbase, als effecten worden verhandeld door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), heeft Robinhood op 9 juni aangekondigd om de ondersteuning voor in ieder geval 3 prominente cryptocurrencies stop te zetten. Het is een mogelijkheid dat dit aantal in de toekomst uitbreid, of dat ze de cryptocurrencies juist weer zullen aanbieden.

Desondanks zal Robinhood zijn gebruikers nog steeds een reeks cryptocurrencies wel blijven aanbieden. Ze zullen nog steeds Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) ondersteunen.

Groeiende regelgevende controle

Deze ontwikkeling werpt een scherp licht op de groeiende regelgevende controle waarmee de cryptocurrency-industrie wordt geconfronteerd. De classificatie van talloze tokens als effecten door de SEC heeft geleid tot een golf van reacties binnen de cryptowereld. Met regelgevende instanties die de belangen van investeerders willen beschermen en de integriteit van de markt willen waarborgen, zijn platforms zoals Robinhood begonnen hun aanbod te herzien.

Terwijl Robinhood voor nu afscheid neemt van Cardano, Polygon en Solana vanwege de SEC-classificatie van deze tokens als effecten, blijft de cryptocurrency-industrie worstelen met een complex regelgevingslandschap. Interessant genoeg stond Cardano als slot slechts iets minder dan een jaar op het platform van Robinhood voordat het werd stopgezet.

Exchange nieuws

Binance-wallet geeft op één dag bijna $1 miljoen uit aan ETH-gaskosten
Binance CEO weerlegt rapport over $250 miljoen lening aan BAM Management
Stanford gaat miljoenen aan crypto-donaties teruggeven aan FTX
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Kan je nog miljonair worden van Shiba Inu?
Shiba Inu’s Shibarium in de problemen na totale ineenstorting van activiteit