Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

Samsung opent Metaverse store in Decentraland

De Metaverse winkel van Samsung is een replica van een echte winkel op 837 Washington Street in het Meatpacking District van New York City.


Metaverse-project voor Decentraland

Samsung is het nieuwste megabedrijf dat een Metaventureproject aankondigt. Het bedrijf heeft voor zijn Metaverse-project gekozen voor Decentraland.

Op 6 januari 2021 kondigde de consumentenelektronicagigant de opening aan van de winkel. De winkel zou een virtuele replica van zijn iconische fysieke winkel in New York. Samsung opende de winkel om de interactie met de klant te verbeteren. COVID-19 houdt mensen namelijk weg van fysieke winkels.

De Samsung Metaverse winkel is een replica van een echte winkel op 837 Washington Street in New York City’s Meatpacking District in Manhattan. Deze Samsung 837X winkel zal nu voor een beperkte tijd toegankelijk zijn op de Metaverse. Het bedrijf claimt dat het een van de grootste merklandovernames is in Decentraland, een blockchain-aangedreven Metaverse.

Klanten moeten eerst Decentraland betreden met behulp van een webbrowser om toegang te krijgen tot de winkel. Na het inloggen wordt hun avatar buiten de Metaverse-structuur van Samsung gestuurd. Wanneer de avatar de lobby betreedt, zal een virtuele gids de avatar naar een van de drie binnenkamers leiden: duurzaamheid, maatwerk en verbinding.


Wil jij Crypto verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Connectivity Theater & Sustainability Forest

De Samsung 837X-winkel krijgt een “Connectivity Theater and Sustainability Forest”. Ook krijgt de winkel en een muzikaal evenement op de “Customization Stage”.

De Zuid-Koreaanse technologiereus kondigde onlangs de lancering aan van een nieuwe reeks smart-tv’s met een geïntegreerd NFT-platform. Micro LED, Neo QLED en The Frame zijn slechts enkele van de 2022 smart tv’s van Samsung die een NFT Platform-app zullen hebben voor het ontdekken, kopen en verhandelen van digitale kunst.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten