Shiba Inu (SHIB)
Altcoin

SHIB burn rate stijgt met 10.000%: Wat is de Reden?

Het burn-volume van Shiba Inu (SHIB) heeft onlangs een nieuwe mijlpaal bereikt. In een mum van tijd steeg het met een enorme 10.000%. Vandaag was de piek in de burn rate een van de grootste dagelijkse stijgingen in de afgelopen 30 dagen.

Waarom stijgt de SHIB burn rate?

Een van de mogelijke redenen voor de toename van de burn-rateis de recente prijsstijging van SHIB. De memecoin heeft sinds het begin van het jaar een goede prestatie geleverd en de waarde ervan is met meer dan 70% gestegen, waardoor het op dit moment een van de meest winstgevende cryptomunten op de markt is.

De groeiende behoefte aan het SHIB, samen met de aankomende lancering van Shibarium, lijkt waarschijnlijk een bijdrage te hebben geleverd aan de stijging van de burn rate.

SHIB burnrate transacties
Shiba burnrate – Bron: Shibburn

De stijging van de burn rate kan trouwens ook te wijten zijn aan een algemene toename van de netwerkactiviteit. Er zijn meer transacties, overboekingen en andere activiteiten op het SHIB-netwerk waargenomen, die mogelijk hebben geleid tot meer token burns.

Ondanks dat de token dus al een prachtige prijsstijging heeft laten zien dit jaar, vertellen verschillende analisten dat SHIB nog steeds het potentieel heeft om verder te stijgen. Bovendien lijkt de toename van de burn rate een indicatie te zijn van de groeiende interesse in de munt. Met de stijgende populariteit, samen met de sterke prestaties en toenemende netwerkactiviteit, lijkt het erop dat SHIB een glanzende toekomst tegemoet gaat.

Shiba Inu nieuws

Dit is hoe Shiba Inu zich onderscheidt van andere memecoins
Shiba Inu (SHIB) onder druk: Grote weerstand en verkoopdruk belemmeren herstel
Zal de Shiba Inu koers binnenkort stijgen? On-chain data toont gemengde signalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen