Shiba inu, SHIB
Nieuws

Shiba Inu lanceert eigen crypto tijdschrift “The SHIB”

Er is opmerkelijk nieuws te melden over SHIB. De geliefde memecoin gaat binnenkort haar eigen tijdschrift lanceren. Dit tijdschrift richt zich op de nieuwste ontwikkelingen binnen het SHIB-netwerk en de Shiba Inu-community. De aankondiging hiervan werd gedaan op het social media platform X, waarmee de directe beschikbaarheid van het tijdschrift werd bevestigd. Echter, de lancering werd geplaagd door technische problemen, wat de start enigszins hinderde.

The SHIB is niet zomaar een tijdschrift, het is een innovatief digitaal blad dat gebruikmaakt van speciale features van blockchain technologie. Zo is er een Non-Fungible Token (NFT) “minting” feature gekoppeld aan het blad waardoor gebruikers de cover van elke nieuwe The SHIB editie gecollecteerd kunnen worden als NFT. Deze digitale kunststukken kunnen alleen tijdelijk verzameld worden en kunnen verhandeld worden tussen verzamelaars.

Het blad gaat verschillende topics behandelen waaronder product updates op het layer-2 netwerk Shibarium (dat onderdeel is van het Shiba Inu ecosysteem), community updates, laatste ontwikkelingen op het hoofdnet en exclusieve interviews met prominente figuren in de crypto industrie. Op X, voormalig Twitter, werd de eerste editie van het blad en de cover publiekelijk bekendgemaakt, door gebruikers Lucie Shib. 

Technische problemen bij The SHIB lancering

De introductie van ‘The SHIB’ magazine heeft wat obstakels moeten overwinnen. Bedoeld om een naadloze digitale ervaring te bieden door middel van blockchain technologie, stuitten gebruikers echter op problemen met het authenticatieproces, waardoor toegang verkrijgen een uitdaging werd. Ook waren er complicaties met de website; sommige gebruikers ondervonden moeilijkheden bij het inloggen. Lucie, de ontwikkelaar van het magazine, stelde de Shiba Inu-gemeenschap gerust dat deze kwesties minor zijn en verzekerde dat een oplossing op korte termijn verwacht kan worden.

SHIB koers daalt

In de afgelopen 24 uur heeft de koers van SHIB een daling van 2% ondergaan, wat de waarde heeft doen afnemen tot $0,00000816. Het is onduidelijk of deze daling rechtstreeks verband houdt met de technische problemen bij de lancering van ‘The SHIB’ magazine. Een alternatieve verklaring zou de recente sterke prestatie van de munt kunnen zijn; SHIB heeft in de afgelopen maand een stijging van 13,6% gerealiseerd. Het lijkt erop dat beleggers besloten hebben hun winst te nemen en hun aandelen in de munt te verkopen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’