Dogecoin, Shiba
Altcoin, Shiba Inu

Shiba Inu team voorspelt naderend altcoin seizoen

Lucie, de marketingmanager van Shiba Inu (SHIB), voorspelt dat er een nieuw altcoin seizoen aanbreekt. Ze verwacht dat niet alleen SHIB, maar ook andere altcoins, aanzienlijke stijgingen zullen vertonen.

Ondanks de groeiende interesse in crypto, merkt Lucie op dat er veel FUD (Fear, Uncertainty, and Doubt) in de markt wordt verspreid. Ze moedigt crypto-investeerders aan om groot te denken, met een verwijzing naar de vorige bullmarkt waarin veel projecten enorme stijgingen doormaakten.

Deze uitspraken deed Lucie naar aanleiding van een recente promotievideo van vermogensbeheerder BlackRock over hun iShares Ethereum Trust ETF (ETHA). BlackRock was een van de acht bedrijven die goedkeuring kregen van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) om een op de spotmarkt gebaseerde ETF voor Ethereum te lanceren.

SHIB koersverwachtingen

Tijdens het altcoin seizoen van 2020 en 2021 kende Shiba Inu een enorme stijging. Investeerders die er vroeg bij waren, konden miljonair worden met slechts kleine investeringen van enkele euro’s. Dankzij deze prestaties was de memecoin een van de best presterende altcoins van de vorige cyclus.

Hoewel een vergelijkbare stijging met de huidige marktkapitalisatie onwaarschijnlijk is, wordt verwacht dat de memecoin nog steeds grote winsten kan boeken. Shiba Inu handelt momenteel namelijk bijna 80% onder zijn all-time high (ATH), die in oktober 2021 werd bereikt, wat nog steeds ruimte voor groei biedt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Altcoin nieuws

Telegram-oprichter Pavel Durov doorbreekt stilte na arrestatie
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde
De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?