Blockchain,

Social Media platform ‘Mithril’ eerste die Binance Chain migreert

Het gedecentraliseerde social media platform Mithril (afgekort MITH) heeft de Binance Chain overgenomen. Hierdoor is het het eerste sociale media platform die dit heeft gedaan.


Content makers belonen

Mithril beloont makers van content die gebruik maken van hun platform met zijn oorspronkelijke token MITH. Met de stap die nu wordt gezet worden deze tokens overgezet van ERC-20 naar BEP2. MITH kan tevens worden verkregen door middel van mining en kan worden beheerd binnen het platform van het bedrijf zelf: VAULT.


Gebruikers van Binance

Ook gebruikers van het handelsplatform van Binance kunnen MITH verhandelen. Nadat MITH volledig is gemigreerd naar BEP2 kunnen Binance-gebruikers deze van hun wallets halen. Naar alle verwachting zal deze ontwikkeling geen impact hebben op de ERC-20 versie van de cryptocurrency.


Eerder dan Binance zelf

Met de ontwikkeling is Mithril sneller dan Binance zelf. Zo is de Binance Chain eerder deze week (op 18 april) gelanceerd. Binance verwacht op 23 april zijn eigen token, de Binance Coin (BNB), naar deze Binance Chain te verhuizen. Oorspronkelijk wou het bedrijf zijn eigen blockchain lanceren in december 2018. Na enige vertraging is dit hiermee gelukt.