Dogecoin Nieuws, Exchange Nieuws

Dogecoin Nieuws, Exchange Nieuws

Sommige exchanges houden Dogecoin opnames tegen

Sommige grote exchanges hebben Dogecoin-opnames opgeschort omdat er een ongekende handelsactiviteit plaatsvindt.


Opname problemen Dogecoin

Op 28 januari meldden een aantal crypto-gebruikers op Twitter dat ze hun Dogecoin niet konden opnemen omdat crypto exchanges tijdelijk de opnames stop hadden gezet. De exchanges waar het hier om gaat zijn Poloniex, Bittrex en Yobit.

Sommige gebruikers vertelden dat ze zich hadden aangemeld bij exchanges die Dogecoin verkochten zoals Poloniex. Ze kwamen er echter na het storten pas achter dat DOGE opnames niet beschikbaar waren. “We werken eraan om de wallet zo snel mogelijk opnieuw in te schakelen, maar we hebben momenteel geen schatting op de tijdlijn”, kondigde Poloniex vervolgens aan.

Binance.US heeft ook kortstondige opnameproblemen gehad met DOGE. Het bedrijf maakte vrijdag bekend dat opnames van DOGE zijn opgeschort voor onderhoud. Binance.US zei vervolgens dat opnames werden hervat. Binance ondervond eerder vandaag ook een groter probleem met crypto-opnames op het wereldwijde platform Binance.com.

Te midden van de opname-problemen is de Dogecoin prijs gedaald van $0,0771 naar $0,0499. Op het moment van schrijven is Dogecoin de op 11 na grootste cryptomunt ter wereld.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten