Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Terra 2.0 en LUNA Airdrop gaan live op 28 mei

Het Terraform Labs team bevestigt dat Terra 2.0 en LUNA Airdrop op 28 mei live gaan en geeft alle relevante details over de lancering.

Terra 2.0 gaat morgen live

Sinds het voorstel om de Terra 2-blockchain te creëren na de ineenstorting van het vorige ecosysteem, zijn er allerlei speculaties geweest over de nieuwe blockchain. Hierbij ging het ook over hoe Terraform Labs en oprichter Do Kwon degenen zullen compenseren die hun Luna hebben verloren in de prijscrash.

Een aangepast voorstel voor het maken van Terra 2 is onlangs aangenomen. Het zal geen afsplitsing zijn van de bestaande Terra Luna-blockchain, maar een geheel nieuw systeem met verbeterde functies. Volgens een recente Tweet is het Terra 2-testnet live. De hele blockchain gaat live op 28 mei.

Tot dusver bevestigden de volgende exchanges hun steun voor Terra 2.0 en zijn airdrop: Binance, Kraken, Huobi Global, Bitrue, Bybit, HitBTC, Okcoin, OKX Gateio KuCoin, LBank, Crypto.com, FTX, Bitfinex, Bitget en MEXC Global.

Luna Airdrop

Het team bevestigt dat de airdrop op 28 mei zal plaatsvinden: De LUNA-airdrop zal plaatsvinden op het eerste blok van de nieuwe keten, ofwel rond 28 mei 2022, 08:00 ’s ochtends.

Vier verschillende groepen tokens

Er zullen vier groepen tokens in het Terra-ecosysteem zijn wanneer de airdrop begint; Pre-crash Luna, Pre-crash UST, post-crash Luna en post-crash UST. Deze vier groepen komen overeen met wanneer de tokens zijn gekocht, met het begin van de Luna en UST-prijscrash als referentie.

Voor pre-crash-tokens worden account-snapshots bekeken vanaf 7 mei. De post-crash snapshots worden op 28 mei geplaatst, dezelfde dag dat Terra 2 live gaat. Luna airdrops worden gemaakt van tokens die op Terra 2 zijn geslagen. Elk van de vier token-categorieën heeft een vooraf gedefinieerde airdrop-verhouding:

  • Pre-crash Luna – 1: 1.1
  • Pre-crash UST – 1: 0,033
  • Post-crash Luna – 1: 0,000015
  • Post-crash UST – 1: 0,013

Houders van alle token-categorieën hebben recht op een airdrop van 30% ten opzichte van hun bezit tijdens het ontstaan van Terra 2. De resterende 70% wordt verdeeld over de komende twee jaar, met een piek na zes maanden. De tokens die geairdropt worden komen in een gekoppelde staat aan in de wallet van de gebruiker.

Altcoin nieuws

Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Polygon bereikt koolstofneutraliteit en koers stijgt met 24% Polygon bereikt koolstofneutraliteit en koers stijgt met 24%
Do Kwon ontkent verduisteren van 2.7 miljard dollar Do Kwon ontkent verduisteren van 2.7 miljard dollar
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten