Terra, luna
Altcoin

Terra Classic (LUNC) krijgt allereerste DEX notering

Terra Classic (LUNC) wordt vermeld op SaitaPro, wat daarmee de eerste notering is voor de munt op een gedecentraliseerde exchange (DEX).

De Luna Classic rally

Luna Classic heeft de afgelopen veel aandacht gekregen. De munt trekt de aandacht van crypto-investeerders en exchanges, vooral vanwege de snelle koersstijging en nieuwe burn voorstellen. Daar komt vandaag extra goed nieuws bij. LUNC werd namelijk voor het eerst op een DEX toegevoegd genaamd, Saitama Pro.

Het officiële Twitter account van Saitama maakte de ontwikkelingen donderdag bekend, en schreef: “Breaking news: We zijn verheugd aan te kondigen dat $LUNC (LUNA CLASSIC) nu op #SaitaPro staat, de allereerste DEX.”

De notering onderstreept de groeiende interesse in LUNC. Gebruikers van de SaitaPro-exchange hebben nu de mogelijkheid om de coin in de app te verhandelen. Dat is goed nieuws voor de Luna Classic koers.

De prijs blijft stijgen

De Luna Classic koers blijft ook vandaag dus stijgen. De munt bevindt zich nu comfortabel op de 26e positie van de grootste cryptocurrencies, aangezien de totale waarde steeg naar $3,3 miljard. Dit is een enorme stijging ten opzichte van de marktkapitalisatie van $660 miljoen die het zag op 1 augustus.

LUNA fans verwachten dat de munt nog veel verder kan stijgen vanwege het nieuwe burn-voorstel. Ze noemen zelfs een prijsdoel van 1 dollar cent. De gemeenschap zal op 10 september stemmen en als de poll in het voordeel van het burn voorstel valt, gaat het initiatief op 20 september van start.

Altcoin nieuws

Dit zijn de 3 best presterende cryptomunten van het moment
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Tether brengt dollar en goudmunten naar Telegram
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Crypto-analist voorspelt: Ripple (XRP) mogelijk naar $5,85