Altcoin Nieuws

Terra Classic (LUNC) krijgt allereerste DEX notering

Terra Classic (LUNC) wordt vermeld op SaitaPro, wat daarmee de eerste notering is voor de munt op een gedecentraliseerde exchange (DEX).

De Luna Classic rally

Luna Classic heeft de afgelopen veel aandacht gekregen. De munt trekt de aandacht van crypto-investeerders en exchanges, vooral vanwege de snelle koersstijging en nieuwe burn voorstellen. Daar komt vandaag extra goed nieuws bij. LUNC werd namelijk voor het eerst op een DEX toegevoegd genaamd, Saitama Pro.

Het officiële Twitter account van Saitama maakte de ontwikkelingen donderdag bekend, en schreef: “Breaking news: We zijn verheugd aan te kondigen dat $LUNC (LUNA CLASSIC) nu op #SaitaPro staat, de allereerste DEX.”

De notering onderstreept de groeiende interesse in LUNC. Gebruikers van de SaitaPro-exchange hebben nu de mogelijkheid om de coin in de app te verhandelen. Dat is goed nieuws voor de Luna Classic koers.

De prijs blijft stijgen

De Luna Classic koers blijft ook vandaag dus stijgen. De munt bevindt zich nu comfortabel op de 26e positie van de grootste cryptocurrencies, aangezien de totale waarde steeg naar $3,3 miljard. Dit is een enorme stijging ten opzichte van de marktkapitalisatie van $660 miljoen die het zag op 1 augustus.

LUNA fans verwachten dat de munt nog veel verder kan stijgen vanwege het nieuwe burn-voorstel. Ze noemen zelfs een prijsdoel van 1 dollar cent. De gemeenschap zal op 10 september stemmen en als de poll in het voordeel van het burn voorstel valt, gaat het initiatief op 20 september van start.

Altcoin nieuws

200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen 200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen
Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance
Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld” Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld”
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten