Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Tezos sluit deal van $27 miljoen met Man United

Manchester United is een van ’s werelds meest populaire voetbalteams spelend in Engeland. De club gaat een meerjarige sponsoring van trainingskits aankondigen door het Proof-of-Stake (PoS)-blockchain platform Tezos.


Samenwerking tussen Tezos en Engelse voetbalclub

De deal is blijkbaar meer dan $27 (€23,5) miljoen per jaar. Het logo van Tezos zal op het trainingsuniform van het team verschijnen. Manchester United heeft is bezig met het filmen van promotiemateriaal voorafgaand aan de officiële aankondiging.

Het rapport speculeert ook dat er een partnerschap in de technologie wereld kan komen. Voorbeelden hiervan zijn een metaverse of andere Web3 projecten.

Tezos heeft fors geïnvesteerd in sportsponsoring. In mei 2021 kondigde RedBull Racing aan dat Tezos zijn officiële blockchain-partner werd. Tezos bouwde zijn eerste non-fungible token (NFT), die later dat jaar in november werd gelanceerd.

Een soortgelijke aankondiging kwam een maand later van McLaren Racing. Tezos werd hun eerste officiële technische partner in een meerjarige deal voor zijn Formule 1, Indycar- en esports-teams. Het Tezos netwerk werd gebruikt bij de lancering van McLaren’s NFT collectie in oktober 2021.

Manchester United behoort tot de top van het Engelse voetbal, de Engelse Premier League. Het sluit zich aan bij verschillende andere Premier league clubs die sponsorovereenkomsten of fantoken partnerschappen hebben gesloten.

In augustus 2021 startte Dogecoin een samenwerking met Watford FC en werd het de sponsor op de shirtmouw voor het seizoen 2021-2022,. De spelers droegen daarmee het beroemde meme logo van de coins op hun armen. Manchester City, Arsenal en Wolverhampton Wanderers FC hebben allemaal fantokens gelanceerd op verschillende platforms zoals Socios en Bitci.


Wil jij crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Baby Doge werkt samen met Duitse voetbalclub

Ondertussen heeft een op Doge- en Shiba Inu-geïnspireerde meme coin Baby Doge Coin aangekondigd dat het een samenwerking aangaat met professionele voetbalclub TSG Hoffenheim. Hoffenheim is een team in de Bundesliga, de hoogste voetbalcompetitie van Duitsland.

In een aankondiging bevestigde Hoffenheim dat Baby Doge een officiële partner van de club wordt. Ze gaan samen werken aan de ontwikkeling van clubspecifieke NFT’s. Baby Doge wordt geadverteerd op led borden rond het veld tijdens de thuiswedstrijden van het team. De CEO van Hoffenheim, Denni Strich, zei het volgende:

“TSG Hoffenheim is verheugd om samen te werken met zo’n innovatief en groot merk als Baby Doge. We zijn enthousiast en kijken uit naar een succesvolle samenwerking, waarbij we een NFT collectie van de club en andere opwindende projecten tot leven zullen brengen.”

Mike Watson, een projectmanager bij Baby Doge, verklaarde dat de deal zijn aanwezigheid op de wereldmarkt en in de Europese Unie zou uitbreiden. Dit is een grote stap om nog meer strategische partnerschappen te vormen om zijn bereik als gemeenschapsgericht project uit te breiden door zichzelf als speler te vestigen in de sportwereld. Het is nog niet bekend wat de volgende (strategische) partnerschap zal gaan worden.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten