Altcoin

Theta bevestigt samenwerking met Google tijdens uitrol van Mainnet 2.0

Tetha heeft een aantal belangrijke partners aangekondigd tijdens de uitrol van het mainnet 2.0. Google Cloud, Binance, Blockchain Ventures en Gumi Cryptos worden namelijk Enterprise Validators voor het Theta-netwerk.

De Esports en crypto conferentie streaming-app, genaamd Theta heeft het gerucht dat het een samenwerking heeft met Google bevestigd. Theta kondigt Google Cloud aan als Enterprise Validator en launch partner voor Theta Mainnet 2.0.

Het Enterprise Validator-programma omvat ook de grootste cryptocurrency exchange ter wereld, Binance, het Japanse partnerbedrijf Gumi Cryptos en het kapitaalfonds Blockchain Ventures. Enterprise Validators verifiëren transacties via het Theta-netwerk.

De aankondiging valt samen met de uitrol van Theta’s mainnet 2.0, die ook gepland is voor vandaag.


De samenwerking tussen Google en Theta

Naast dat Google dus een validator is van het netwerk is het ook aangekondigd als cloudprovider. Hierdoor kunnen Theta gebruikers nodes rechtstreeks vanuit de Google Cloud Marketplace implementeren.

Allen Day, een ontwikkelaar van Google Cloud, verklaarde dat gedistribueerde grootboektechnologie (DLT) “nieuwe bedrijfsmodellen mogelijk maakt die de wereldwijde digitale economie, inclusief de media- en entertainmentindustrie, mogelijk kunnen veranderen.”

“We kijken ernaar uit om deel te nemen als validator en om Google Cloud-infrastructuur aan te bieden ter ondersteuning van Theta’s missie op lange termijn en toekomstige groei,” voegde Day eraan toe.

Google Cloud zal ook de cloudinfrastructuur ondersteunen die het Theta.tv-videoplatform ondersteunt.

Mitch Liu, mede-oprichter en CEO van Theta Labs, verklaarde: “We zijn verheugd om onze samenwerking met Google Cloud te verdiepen op een aantal belangrijke strategische gebieden om de acceptatie van Theta in alle bedrijfstakken te versnellen.”


De Theta koers stijging

Theta.tv is een door crypto aangedreven streamingdienst die Esports, pokertoernooien en grote blockchain- en cryptocurrency-conferenties uitzendt. De betrokkenheid van gebruikers op het platform wordt beloond in de vorm van Theta’s eigen beloningsteken “G Fuel”.

De lancering van Theta mainnet 2.0 volgt op een golf van spraakmakende partnerschappen van de afgelopen weken, waaronder een deal met Samsung om de Theta-app te lanceren op 75 miljoen Android-smartphones wereldwijd.

Door een samenvloeiing van de partnerschappen en het mainnet 2.0 zijn de munten van Theta enorm in waarde gestegen.