Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Tim Draper: Netflix wellicht volgende Fortune 100-bedrijf dat Bitcoin koopt

Volgens de bekende investeerder Tim Draper zou Netflix wel eens het volgende Fortune 100-bedrijf zijn dat Bitcoin (BTC) koopt. Hij verwacht tevens dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Amazon de top cryptocurrency als betaalmiddel zal moeten accepteren.


Veelbelovende tekenen institutionele buy-ins

Dit liet Draper weten tijdens zijn verschijning op de ‘Unstoppable Podcast’. Hierin voorspelde de investeerder en tevens crypto-hodler dat alhoewel er meerdere kandidaten zijn voor de aanschaf van de top cryptocurrency, hij acht dat de kans dat Netflix dit doet het grootst is.

Draper is dan ook van mening dat Reed Hastings, bestuursvoorzitter van Netflix, een zeer innovatieve en creatieve man is. Om deze reden zou hij het niet raar vinden als Netflix het volgende grote bedrijf is die voor Bitcoin valt.

Deze voorspelling komt niet geheel uit het niets vallen. Zo zijn er een aantal veelbelovende tekenen voorbij gekomen van institutionele buy-ins tegen de huidige prijzen. Zo zijn er bij het institutionele platform van Coinbase Pro afgelopen week meerdere grote transacties waargenomen, waaronder van MicroStrategy en Square. Beide bedrijven hebben hun BTC-voorraad gedurende deze week verder uitgebreid.

Draper bleef hierbij optimistisch over de toekomst van cryptocurrencies. Zo gaf hij aan dat hij van mening is dat grote retailers als Amazon in de toekomst directe Bitcoin-betalingen zou moeten toevoegen. Hij verwacht hierbij dat het niet te lang zou duren door te zeggen:

“Amazon zal waarschijnlijk binnenkort Bitcoin gaan accepteren.”

Tim Draper

Amazon en cryptocurrencies

Het is bekend dat Amazon relatief open staat voor cryptocurrencies. Alhoewel Amazon-gebruikers nog niet met de top cryptocurrencies op het online Retail platform kunnen betalen, heeft Amazon inmiddels meerdere ontwikkelaars ingehuurd voor een cryptocurrency-gerelateerd project. Dit zou hiermee de eerste stap kunnen zijn naar de acceptatie van cryptocurrencies als Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH) als betaalmiddel bij Amazon. Wil jij hier meer over weten? Klik dan hier om naar het betreffende artikel te gaan.

Dit gebeurde nadat Jeff Bezos, CEO van Amazon, bekend heeft gemaakt dat hij een andere functie binnen het bedrijf zal gaan uitvoeren. Bezos heeft Andy Jassy aangewezen als nieuwe CEO van Amazon. Dit betekent echter niet dat Bezos nu veel minder zeggenschap binnen het bedrijf heeft, hij zal zich alleen op andere taken gaan richten. Ben jij benieuwd welke? Klik dan hier om naar het betreffende artikel te gaan.

Bitcoin nieuws

BitPay laat klanten Apple-producten kopen met Bitcoin en Shiba Inu BitPay laat klanten Apple-producten kopen met Bitcoin en Shiba Inu
Bitcoin had deze week de $72K moeten bereiken volgens het S2F-model Bitcoin had deze week de $72K moeten bereiken volgens het S2F-model
Institutionele crypto-producten noteren record uitstroom van 423 miljoen dollar Institutionele crypto-producten noteren record uitstroom van 423 miljoen dollar
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten